Gemeente Zandvoort


Hoe is het Zandvoortse jaarrondpaviljoen 'Take Five aan Zee' bevallen?

Dat maken we binnenkort bekend. Op een speciale bijeenkomst. Je bent van harte uitgenodigd om de ondertekening van het evaluatierapport: 'Eindevaluatie Jaarrondpaviljoens Zandvoort' bij te wonen en te verslaan.

De ondertekening is op woensdag 14 november in het Raadhuis Gemeente Zandvoort. Start: 11.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen aan de vertegenwoordigers van de projectpartners: Gemeente, Rijkswaterstaat, Provincie, Strandpachtersvereniging en Hoogheemraadschap.

Vijf jaar geleden sloegen deze projectpartners de handen ineen en besloten ze een proef te houden met een jaarrondpaviljoen. Een uniek experiment met een paviljoen dat 12 maanden per jaar op het strand zou mogen staan.

De proef is gehouden onder de strikte voorwaarde dat hij gemonitored zou worden. Alle aspecten zijn de afgelopen jaren getest. 'Eindevaluatie Jaarrondpaviljoens Zandvoort' bevat de bevindingen en de eindconclusie die de projectpartners eraan verbinden. Bij groen licht volgen er meer, langs de hele Hollandse kust.

Mis dit dus niet - het zou wel eens de doorbraak van de jaarrondpaviljoens aan de Hollandse kust kunnen zijn?

Ondertekening 'Eindevaluatie Jaarrondpaviljoens Zandvoort' Woensdag 14 november
11.30 uur
Gemeente Zandvoort
Raadhuis
Ingang: Swaluëstraat
Parkeergelegenheid, onder meer Prinsesseweg (gratis)

Programma
11.30 uur - wethouder Wilfred Tates, Toerisme en Economie, verwelkomt de gasten en in het bijzonder de ondertekenaars 11.35 uur - de 4 mede-ondertekenaars geven een korte speech (2-3 minuten) 11.50 uur - de ondertekening gevolgd door een toast ( 11.55 uur - persmoment

Het Zandvoortse jaarrondpaviljoen Take Five aan Zee