Gemeente Schiedam


November

DeltaPort Donatiefonds Adviescommissie Schiedam opgericht

14 november 2007

Het Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs, de ondernemersorganisatie voor haven en industrie in Mainport Rotterdam, hebben samen de Stichting DeltaPort Donatiefonds opgericht. Deze Stichting houdt zich bezig met het ondersteunen van culturele, sportieve en sociaal-maatschappelijke projecten in de directe omgeving van het Rotterdamse haven - en industriegebied. Deze donaties worden jaarlijks in kleine bedragen over het werkgebied verdeeld. Vanaf heden kunnen ook in Schiedam instellingen zonder winstoogmerk, die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur en sport, een bescheiden donatie aanvragen.

Voor de beoordeling van de aanvragen is een adviescommissie in het leven geroepen, die bestaat uit vier commissieleden; de burgemeester, mevrouw Verver (voorzitter), de heer F.M. van Krugten, directeur van Nicoverken Holland B.V. in Schiedam, de heer J. Meijer, werkzaam bij Damen Shipyards in Schiedam en de heer L. van Tiel, directeur van het Transportbedrijf Van Tiel in Schiedam.

Stichtingen en verenigingen, die in aanmerking willen komen voor een donatie kunnen een aanvraag indienen of nadere informatie verkrijgen bij het secretariaat van het DeltaPort Donatiefonds Adviescommissie Schiedam, de heer J.H.G.Brouwer, e-mail: jhg.brouwer@schiedam.nl tel. 010 -219 1114.