Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Jonge vrouw mishandeld

Ermelo, 14-11-2007 o Een 18-jarige jonge vrouw uit Harderwijk is maandagmiddag 12 november omstreeks 15:37 uur belaagd door een groep van 4 jongens en een meisje op de Prinsesselaan in Ermelo.

De vrouw fietste op de Prinsesselaan waar ze een groep van 5 personen inhaalde. Op het moment dat ze de groep gepasseerd was, werd zij uitgescholden. Vervolgens werd zij door een jongen en een meisje van de groep ingehaald en ingesloten. Het meisje duwde de vrouw van haar fiets en sprong vervolgens bovenop haar. De vrouw werd aan haar haar getrokken, in het gezicht geslagen en in haar zij geschopt. Een voorbijrijdende automobilist heeft de meiden uit elkaar gehaald.

Het signalement van het meisje is als volgt: leeftijd 15/16 jaar, normaal postuur, oranje/blond haar met grove krullen tot over de schouders, lichtbruine/witte sjaal met blokjes, zwarte jas tot over de heupen. De jongen die haar ook insloot had een lichte huidskleur, korte blonde stekels, lengte ongeveer 1.60m, normaal postuur, donkere dikke jas en is ook 15/16 jaar.

Van de overige jongens is alleen bekend dat ze allen een zwarte jas met capuchon droegen. Één van de jongens droeg een grijs/zwarte camouflagebroek. De politie is op zoek naar tips en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.