Dutchview



woensdag 14 nov 2007

Hotelvideo's in Flash unieke primeur van DutchView en HotelSpecials.nl

In opdracht van HotelSpecials.nl verzorgt DutchView de registratie, montage, encoding en hosting van een unieke reeks hotelvideo's. Nooit eerder bood een website van Hotelovernachtingen video's aan van een dergelijke hoogwaardige kwaliteit. Encoding vindt plaats in Flash Media en bovendien zijn alle video's in 16:9. DutchView zette een XDCAM in bij de opnamen. HotelSpecial.nl koos voor DutchView als professionele partner om de beleving en het gevoel van een hotel goed over te brengen.

Uit onderzoek is gebleken dat vooral de doelgroep van 35+ behoefte heeft aan uitgebreide oriëntatie bij het kiezen van een bepaald hotel. Over het algemeen doet deze doelgroep er twee tot drie dagen over om te beslissen welk hotel ze uiteindelijk boeken. Een video op de site kan hen helpen bij die keuze.

In de afgelopen maanden werden door DutchView en HotelSpecials.nl 25 hotelvideo's in Nederland, België en Duitsland opgenomen. In deze video's, met een lengte van ongeveer 1,5 minuut, wordt een zo realistisch mogelijk beeld gegeven vanaf het moment dat de gast het hotel binnentreedt. Alle faciliteiten zoals het restaurant, de kamer en eventuele Wellness mogelijkheden komen hierbij aan bod. Hotels waar onder meer opnamen zijn gemaakt zijn Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Parkhotel Den Haag en Amrâth Grand Hotel Frans Hals.

Naast de hotelvideo's zijn overigens ook bestemmingsvideo's opgenomen in onder meer Maastricht en Antwerpen. In deze video's, met een lengte van 2,5 minuut, worden de bekende maar ook onbekende bezienswaardigheden van een stad getoond.

* Vorig item - Succesvolle regis...

* Volgend item- geen

© 2007 DutchView BV. Alle rechten voorbehouden.

DutchView

Sumatralaan 45, Studiocentrum
Media Park
1217 GP Hilversum
Postbus 116, 1200 AC Hilversum
Telefoon 035- 677 96 66