Gemeente Gilze en Rijen

Geef uw mening over het verkeer en vervoer in Gilze en Rijen

Denk mee en draag bij aan het verkeersplan van Gilze en Rijen!

Van verkeersveiligheid tot bereikbaarheid, van fietsnetwerk tot openbaar vervoer: als inwoner heeft u ongetwijfeld een mening over het verkeer en vervoer in Gilze en Rijen. Nu is het moment om daar wat mee te doen: de gemeente nodigt u van harte uit om uw problemen, wensen en ideeën wat betreft verkeer en vervoer in Gilze en Rijen te laten weten via deze website.

Gilze en Rijen staat namelijk voor de opgave om dit jaar een integraal plan voor verkeer en vervoer in de gemeente op te stellen. Dit Verkeersplan zal de komende jaren dienen als kader voor het uitwerken van bestaande plannen en het omgaan met nieuwe ontwikkelingen ten aanzien van verkeer en vervoer.

Waar moet wat aan worden gedaan, waar zetten we op in? Hoe kunnen we nu al werken aan een duurzaam, bereikbaar, leefbaar en veilig Gilze en Rijen in de toekomst? Welke problemen en oplossingen ziet u?

Hoe kan ik mijn mening geven over het verkeer en vervoer?

- Discussieer, filosofeer en reageer op het Verkeersplanforum U kunt uw bijdrage kwijt via het forum en u kunt reageren op de discussies van andere bezoekers.

>> Ga direct naar het forum - Stem op een poll Stem voor of tegen op een van de prikkelende stellingen.

>> Ga direct naar de polls - Kies de belangrijkste verkeersthema's Wat vindt u hét verkeersthema waar absoluut aandacht aan moet worden besteed? Geef uw mening!

>> Ga direct naar de verkeersthema's - Reactieformulier Draag bij aan het Verkeersplan door uw mening en reactie door te geven via het reactieformulier.

>> Ga direct naar het reactieformulier

Wat doen wij met uw reacties?
Alle bijdragen die voor medio december geplaatst worden, dragen bij aan de ontwerpversie van het gemeentelijk verkeersplan. Het streven is om het gemeentelijk verkeersplan na alle inspraak medio 2008 vast te stellen in de gemeenteraad.