Ingezonden persbericht


Duplex- en netwerk printfuncties CLP-660ND ideaal voor zakelijk gebruik

Krachtige Samsung kleurenlaserprinter weet wat bedrijfsefficiëntie is

Delft, 14 november 2007 - Samsung introduceert met de razendsnelle CLP-660ND een kosten- en tijdsbesparende kleurenlaserprinter. De CLP-660ND is met zijn krachtige printvermogen, groot geheugen en intelligente beheerprogramma's op afstand de meest efficiënte printoplossing voor elke kleine en middelgrote kantooromgeving.

De Samsung CLP-660ND heeft met 128 MB méér intern geheugen en biedt de mogelijkheid om met nog meer extern geheugen (tot 640 MB) zeer snelle prestaties neer te zetten. Deze kleurenlaserprinter print dan ook moeiteloos 24 pagina's per minuut. In één printopdracht is te regelen welke pagina's in kleur en welke in zwart/wit geprint moeten worden. Extra handelingen zijn niet meer nodig. De Samsung CLP-660ND weet wat bedrijfsefficiëntie en een hoge productiviteit is met een tonercapaciteit van 5.500 pagina's in zwart/wit en 5.000 pagina's in kleur. Zeker voor zakelijk gebruik is deze uiterst compacte kleurenlaserprinter een stille, kostenefficiënte alleskunner.

Speciaal voor kleine en middelgrote kantoren heeft de Samsung CLP-660ND geïntegreerde netwerk- en duplexprintfuncties. Bovendien ondersteunt deze kleurenlaserprinter de vaak gebruikte PostScript3-, PCL-en GDI-emulaties. SyncThru(TM) Web Service is een effectieve beheer-tool via een web browser waarmee elke gebruiker of administrator op afstand alle printers en multifunctionals in een netwerk kan beheren en configureren. Daar is geen installatie van aparte software voor nodig. Statusoverzichten en taakrapporten per printer zijn snel op te vragen. Vanachter één pc zijn upgrades voor netwerk- en printerkaarten snel geregeld. SyncThru(TM) Web Admin Service is een allesomvattende management-tool voor meervoudige printernetwerken die inzicht geeft in het gebruik van deze kleurenlaserprinter. Firmware is automatisch te upgraden. Rapportages over het printgedrag van geselecteerde groepen gebruikers zijn snel op te stellen en het installeren van software-plug-ins is makkelijk te realiseren.

SmartPanel(TM) op de CLP-660ND laat de printerstatus en eventuele foutmeldingen zien. In animaties wordt uitgelegd hoe eventuele problemen zijn op te lossen. SmartPanel(TM) houdt het verbruik van de toners bij.

De Samsung CLP-660ND kleurenlaserprinter is vanaf januari 2008 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 699,- inclusief B.T.W.

()

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelstgroeiende merken in ter wereld, met een merkwaardegroei van 180 procent in de afgelopen vijf jaar. In 2006 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 63,4 miljard en een nettowinst van US$ 8,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 138.000 medewerkers actief in meer dan 124 kantoren in 56 landen. De onderneming bestaat uit vijf businessunits: Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business, Telecommunication Network Business en Digital Appliance Business. Als één van de snelst groeiende merken ter wereld, is Samsung Electronics de leidende producent van digitale televisies, geheugenchips, mobiele telefoons en TFT-LCD panels. In de Benelux brengt Samsung telecommunicatieproducten, IT-apparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Ook ontwikkelt Samsung Electronics Benelux totaaloplossingen voor zowel de consument als het bedrijfsleven, variërend van oplossingen voor de woonkamer tot geavanceerde narrowcastingprojecten. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Bij Samsung Electronics Benelux werken 145 personen, van wie 95 op het hoofdkantoor in Delft en 50 op de vestiging in het Belgische Vilvoorde. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.