Nieuwe website TopTicketLine

14/11/2007 15:21



Joop van den Ende Theaterproducties



Nieuwe website TopTicketLine
De webshop www.topticketline.nl zit in een nieuwe jas. Deze week heeft TopTicketLine de nieuwe website in gebruik genomen. Door onder meer een sterk verbeterde navigatiestructuur kunnen entertainmentliefhebbers nog beter hun weg vinden naar de best beschikbare tickets.

Klanten worden duidelijker gewezen op de extra mogelijkheden die TopTicketLine biedt. Bijvoorbeeld het bijboeken van een annuleringsverzekering of hotelovernachting. Ook is een 'informeer een vriend'-button ingebouwd. Tenslotte zijn er vanaf nu korte video's te zien op de showpagina's.

De website staat in verbinding met het kaartverkoopsysteem van TopTicketLine. Tickets boeken gebeurt online en realtime met alle moderne voorzieningen, zoals eTickets, iDeal betalingen en alerts voor TopTicketClubleden. De website is ook in het Engels beschikbaar.

TopTicketLine, een zelfstandige organisatie
TopTicketLine is de verkooptak van Stage Entertainment, de live entertainment organisatie van Joop van den Ende. Het is een zelfstandige organisatie waarin alle ticketingactiviteiten van Stage Entertainment zijn opgenomen. Het opereert onafhankelijk van Stage Entertainment en ontwikkelt zich steeds verder als wereldwijde speler op het gebied van ticketing.





http://www.topticketline.nl