Ingezonden persbericht


14 november 2007

Nieuwe herziene editie van Beleggen in vastgoed

Onlangs verscheen de geheel herziene editie van het boek Beleggen in vastgoed, alles over vastgoedfondsen 2007-2008. In Beleggen in vastgoed worden alle soorten vastgoedbeleggingen besproken en geanalyseerd. Het accent ligt op de vastgoed-CV omdat deze beleggingsvorm nog steeds uitermate populair is bij de particuliere belegger. Maar ook alternatieve beleggingsvormen zoals de niet beursgenoteerde Vastgoed-NV en de vastgoedobligatie winnen aan populariteit en worden besproken. Daarnaast komt de vastgoedmarkt en haar ontwikkeling door de jaren heen uitgebreid aan bod. Duidelijk en helder wordt aan de lezer uitgelegd op welke facetten men kan en moet letten voordat men een beleggingsbeslissing neemt.

De afgelopen jaren heeft beleggen in vastgoed haar populariteit bewezen. Met name de groei van het aantal particuliere beleggers heeft aan deze ontwikkeling bijgedragen. Deze sterke groei komt niet alleen voort uit de malaise op de aandelenmarkt maar vastgoedbeleggingen zelf hebben bewezen ook in woelige economische tijden een relatief veilige haven te vormen voor beleggers. De groei wordt gekenmerkt door de toename van het aantal aanbieders en de professionalisering van de markt. Met initiatieven vanuit de aanbieders wil men transparantie creëren en de inzichtelijkheid van de markt bevorderen. Het boek Beleggen in vastgoed levert hieraan haar bijdrage. Het boek is geschreven door professionals die ruime ervaring hebben met vastgoedbeleggingen en de Nederlandse onroerendgoedmarkt. De auteurs zijn werkzaam bij Van Boom & Slettenhaar Vastgoedfondsen, Vereniging Vastgoed Fondsen, DTZ Zadelhoff Research, Westplan Investors en Global Property Research (Kempen & Co).

Gegevens:
Titel: Beleggen in vastgoed
Ondertitel: Alles over vastgoedfondsen 2007-2008
Redactie: Gerton van Boom en Stefan van den Brink
Uitvoering: Hardcover, gebonden, 207 pp.
Prijs: Gratis verkrijgbaar
Het boek is gratis te verkrijgen via de website van Van Boom & Slettenhaar Vastgoedfondsen: www.vanboomslettenhaar.nl of www.kwaliteitrendeert.nl


---

Voor de redactie:
Wanneer u graag een recensie-exemplaar van het boek ontvangt, kunt u dit mailen naar Ilse Karman, hoofd communicatie, i.karman@vanboomslettenhaar.nl. Als u besluit aandacht te besteden aan dit boek in uw medium, dan horen wij dat graag.