Ingezonden persbericht


Persbericht Samenwerking FairGround Sessions & KILROY Travels

Utrecht, 12 november 2007

START PERSBERICHT

FGS gaat samenwerking aan met KILROY travels

De bewuste vrijwilligersreizen van duurzame reis& eventorganisatie FairGround Sessions (FGS) zijn per heden te vinden in de winkels van KILROY travels in Nederland. Hiermee trekken FGS en KILROY travels de reeds bestaande band met elkaar een stukje sterker aan.

Vanaf heden zijn de FGS reizen te vinden zijn in de KILROY filialen in Amsterdam, Groningen en Utrecht, maar zal FGS ook fysiek kantoor houden in de vestiging van KILROY Travels op de Vinkenburgstraat 15 in het Utrechtse centrum. Hier werkt FGS dagelijks en kunnen zij elke zaterdag klanten ontvangen voor vragen aan de balie.

Hiermee versterkt FGS hun bereikbaarheid en vindbaarheid voor klanten en verstevigt zij haar positie binnen de markt van vrijwilligers & duurzame reizen. Met het aanbod van aanbod van FGS reizen verduurzaamd en verbreed KILROY Travels het totaal aanbod van reizen.

Naast fysieke aanwezigheid ondersteunen beide organisaties elkaar op promotioneel gebied wat o.a. vorm krijgt door (gezamenlijke) aanwezigheid van de organisaties op verschillende evenementen:


- KILROY Roadshow (voor meer informatie check www.kilroyroadshow.com)


- carrièrebeurs 2007


- vakantiebeurs 2008

Dus 'go before it's too late', maar dan wel op een eerlijke en duurzame manier!

EINDE PERSBERICHT

Note voor de redactie: Voor vragen neem contact op met:

Fairground Sessions; Niels Koldewijn 0251820182 / 06 4113 6809 / niels@fairgroundsessions.nl

KILROY Travels; Twan Schoenmakers 020 5245140 twsc@kilroytravels.nl


---- --