Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

MenSport en Media Primair bundelen krachten

14/11/2007

Lochem/Barneveld, 14 november 2007
MenSport en Media Primair uit Barneveld zijn samengegaan met als doel elkaar te versterken bij het produceren en uitgeven van hippische tijdschriften. Een bundeling van krachten dus. Per 1 januari 2008 zal de nieuwe organisatie een feit zijn.

Media Primair heeft zich al enkele jaren gespecialiseerd in de productieverzorging en het uitgeven van hippische bladen. Daartoe behoren thans Amazone, Showpaard, De Shetland Pony, De Forester, De Welshpony en Het Trekpaard & de Haflinger.

Om de positie van MenSport verder te versterken en tevens veilig te stellen voor de toekomst is aansluiting gezocht bij deze groep van specialistische bladen.
De betrokkenheid van de MenSport medewerkers, de toewijding waarmee aan de inhoud wordt gewerkt, de kwaliteitsnorm die de redactie zichzelf heeft opgelegd, de bijzondere interactie die bestaat tussen redactie en lezers en de stimulering van de sport in zijn algemeenheid, valt uitstekend in te passen in de bedrijfsfilosofie van Media Primair en haar uitgever Rob Mekelenkamp. MenSport zal binnen de nieuwe organisatie een zelfstandige unit vormen, waarin het huidige redactieteam onder leiding van Meike Merks onveranderd haar werk met veel enthousiasme zal blijven doen. Het bladmanagement krijgt versterking; naast Wim Knijnenburg zal Reinanda Haverkamp de functie komen versterken.