Gemeente Wervershoof


Overhandiging eerste sleutel woningen Centrumplan

14 nov 2007
Afgelopen woensdag overhandigde wethouder Mosch in het bijzijn van Peter van Oeveren van Bouwfonds-MAB de sleutels van hun nieuwe woning aan Jetske Verdonk en Remko Feld.
De wethouder memoreerde dat in maart 2005 Bouwfonds MAB de opdracht verwierf van de gemeente Wervershoof het Centrumplan en het Westrandplan te mogen uitvoeren. De eerste paal voor woningbouw in het Centrumplan werd op 26 november 2006 geslagen en nu werd dus op op 14 november werd de eerste sleutel overhandigd.

De heer Mosch maakte het Bouwfonds zijn complimenten, maar ook de toekomstige bewoners feliciteerde hij. Ook aan hen worden de komende weken de sleutels van hun woningen overhandigd. Mosch: "u gaat wonen in een woning waar u verlangend naar uitziet, ik wens u daarbij ontzettend veel woonplezier. U komt te wonen in het centrum van Wervershoof, waar een goed voorzieningenniveau is, met een recent in uw wijk gebouwde nieuwe sporthal aan een reeds bestaande sportaccommodatie. Binnen afzienbare termijn verwachten we dat gestart kan worden met de bouw van een gezondheidscentrum in de wijk. U komt te wonen in een uitstekende woonomgeving."

De heer Mosch voegde daaraan toe dat inmiddels het Bouwfonds is gestart met de verkoop en bouw van de tweede fase. "Ook woningstichting het Grootslag draagt hier in het Centrumplan haar steentje bij voor de volkshuisvesting van Wervershoof. Naar verwachting zullen in 2008 de eerste werkzaamheden worden opgestart in het Westrandplan. "
Hij wenste tenslotte Bouwfonds en Grootslag veel motivatie en succes met het verder uitwerken van de plannen in Wervershoof, volgens de planning doorlopend tot 2012. "Het gemeentebestuur hoopt op een goede uitstraling, met name in het belang van alle inwoners die zich in de nieuwe huizen zullen vestigen."

Ons adres: Raadhuisplein 1 1693 EA Wervershoof info@wervershoof.nl Telefoon: 0228-587171