Ingezonden persbericht


Nightlife Awards 2007
Uitgaanspubliek kiest favoriete danscafé, discotheek, uitgaanscentrum en club

Woerden, 5 oktober 2007 - Op woensdag 14 november a.s. worden voor de vijfde keer de felbegeerde Nightlife Awards 2007 uitgereikt. Dit jaar vindt het Nightlife Awards Gala plaats in The Matrixx in Nijmegen. De Nightlife Awards worden jaarlijks uitgereikt aan het populairste uitgaanscentrum, de populairste discotheek, het populairste dans-/feestcafé en de populairste club van Nederland. Vorig weekend is het stemmen voor de Nightlife Awards officieel van start gegaan met een kick-off party in alle deelnemende clubs en discotheken. Dit heeft tot nu toe al ruim tienduizend stemmen opgeleverd.

Het Nederlandse uitgaanspubliek kan stemmen op haar favoriete danscafé, discotheek, uitgaanscentrum of club via internet en sms. De inkomsten van het sms-en zijn voor het goede doel: Dance4life. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt op aspecten als veiligheid, gezelligheid en innovatie en bepaalt, mede op basis van de uitslag van de publieksstemming, wie de winnaar wordt.

De Nightlife Awards 2007 worden georganiseerd door Nightlife Magazine, het vakblad voor discotheekondernemers, in samenwerking met Heineken (hoofdsponsor), Koninklijk Horeca Nederland, SlamFM, WKD, Malibu, Twisted Shots, Coca Cola, GoFast, Club Message, Q Promotions, Evite en Royalty. Meer informatie over de Nightlife Awards vindt u op www.nightlifeawards.nl.

|                                                                    |
|Noot voor de redactie -