Gemeente Gouda


persbericht

gouda bedankt vrijwilligers met aperitief (5-10-2007)

Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Om de Goudse vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, vond in 2005 en 2006 het Gouds Vrijwilligersontbijt plaats. Graag zet de gemeente Gouda deze traditie voort, dit keer met een aperitief in plaats van met een ontbijt. Zodat meerdere vrijwilligers dan de vroege vogels alleen zich kunnen laten trakteren. De vrijwilligers zijn van harte welkom op woensdag 14 november a.s., van 17.00 tot 19.00 uur, in de Sint Janskerk.

Ook dit jaar staan de burgemeester, wethouders, raadsleden en directeuren van diverse organisaties van de gemeente Gouda graag klaar om de vrijwilligers te bedienen. Vrijwilligers zijn altijd bezig met geven - investeren in andere mensen - en vinden dat vaak heel normaal. Dat wij ook dit jaar iets voor hén terug doen, vind ik niet meer dan vanzelfsprekend, aldus wethouder Marion Suijker (Welzijn en Zorg).

aanmelden
Inmiddels hebben verschillende Goudse organisaties een uitnodiging ontvangen om toegangskaarten voor hun vrijwilligers te bestellen en deze na ontvangst aan hen uit te delen. Zij kunnen tot uiterlijk vrijdag 19 oktober a.s. hun vrijwilligers aanmelden door het bestelformulier volledig ingevuld te retourneren. Bent u zelf vrijwilliger? Dan kunt u de organisatie waarvoor u werkt, vragen u op te geven.

meer informatie
Meer informatie over het Gouds Vrijwilligersaperitief staat op www.gouda.nl/vrijwilligers. Voor vragen kan contact opgenomen worden met het vrijwilligersinformatiepunt, telefoon 0182 58 8614.