Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort
Woensdag 14 november t/m vrijdag 23 november 2007

Woensdag 14 november
10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens de tweedaagse bestuursconferentie van de politie Regio Utrecht. Locatie: Conferentie- en Opleidingscentrum De Ruwenberg, Ruwenbergstraat 7 te Sint Michielsgestel.

13.30 uur
Wethouder Kruyt opent het trainingsseminar van Platform Europese Stedenbanden. Het Platform Europese Stedenbanden ondersteunt aangesloten Nederlandse gemeenten en in deze gemeenten werkzame organisaties met een stedenband in Europa. Locatie: de Raadszaal in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij het Evenementenoverleg dat georganiseerd wordt door de gemeente Amersfoort. Tijdens deze bijeenkomst wordt er met diverse evenementenorganisatoren gekeken naar de invulling van Amersfoort 750 jaar. Locatie: De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Donderdag 15 november
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en de wethouders Eerdmans, Kruyt, Van Daalen, Luchtenveld en Hekman verzorgen in het kader van De Dag van Respect gastlessen op diverse basisscholen in Amersfoort.

15.30 uur
Wethouder Luchtenveld verricht de start van de bouw van Het Parck. Locatie: Informatiecentrum Schuilenburg Vernieuwt, Operaplein 21 te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Hekman is aanwezig bij de buurtschouw in Liendert Locatie: verzamelpunt hoek Zangvogelweg en Liendertseweg te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de bijeenkomst: "Wat fijn dat u er bent!". Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Amersfoort voor alle organisaties die zich op een of andere manier bezig houden met de zorg voor en de integratie van hun eigen achterban. Locatie: Woonzorgcentrum De Liendert, Zwaluwstraat 1 te Amersfoort.

20.30 uur
Wethouder Kruyt woont het openingsconcert 'Weshm en Sonorité Divers' bij, ter gelegenheid van het Global Village Festival 2007. Locatie: Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.

Vrijdag 16 november
18.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt Drukkerij Van Amerongen die haar 100-jarig bestaan viert. Locatie: Amsterdamseweg 59 te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Kruyt woont de afscheidsreceptie bij van Ton van Drie die na 25 jaar wedstrijdsecretariaat en 9 jaar voorzitterschap zijn functie neerlegt bij de voetbalvereniging Hooglanderveen. Locatie: Heideweg 57, Hooglanderveen.

Zaterdag 17 november

13.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper ontvangt Sint Nicolaas. Locatie: Eemkade te Amersfoort.

19.30 uur
Wethouder Kruyt zal tijdens het Grand Gala van het Amersfoorts Filmfestival SCENECS de ambassadeur van Irak, de heer Banaa, officieel welkom heten. Locatie: De Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.

20.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt een concert van het Nederlands Blazersensemble. Locatie: Kerk de Duif, Prinsengracht 756 te Amsterdam.

20.30 uur
Wethouder Kruyt verricht de officiële opening van het Gala van het Amersfoorts Filmfestival SCENECS. Wethouder Hekman is hierbij aanwezig. Locatie: Stadshal van De Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.

Maandag 19 november

12.00 uur
Wethouder Kruyt neemt deel aan de SVB conferentie "Over de grens" in het kader van migratie en sociale zekerheid. Locatie: Pakhuis De Zwijger, Piet Heinkade 181-B te Amsterdam.

Woensdag 21 november

13.00 uur
Wethouder Hekman en wethouder Luchtenveld bezoeken het wethouderscongres 2007 'Wethouder: een vak!', waar staatssecretaris Ank Bijleveld-Schouten een toespraak houdt. Locatie: Raadhuis Hilversum, Dudokpark 1 te Hilversum.

13.30 uur
Wethouder Kruyt neemt deel aan de studiedag "Dialoog met de Vierde Wereld over armoede en mensenrechten", georganiseerd door ATD Vierde Wereld. Locatie: Snouckaertlaan 11 te Amersfoort.

15.00 uur
wethouder Van 't Veld geeft een presentatie tijdens de Netwerkbijeenkomst voor Creatieve Ondernemers: "Virtual Community in 'Amersfoort Creatieve Stad'. Locatie: Zandfoort aan de Eem, Kleine Koppel 20 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij het KNV(Koninklijk Nederlands Vervoer)-jaarcongres met als thema "instroom van personeel". Locatie: Mondriaan Onderwijsgroep, Koningin Marialaan 9 te Den Haag.

18.00 uur
Wethouder Van 't Veld neemt het eerste exemplaar in ontvangst van het Amersfoortse Citymagazine Eigen! Locatie: Stadscafé De Observant, Stadhuisplein 7 te Amersfoort.

Donderdag 22 november

08.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij het sponsorontbijt van Terminus De Onthaasting. Locatie: De Onthaasting, Stationsstraat 42a te Amersfoort.

09.00 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij het Nationaal congres Deltaplan Inburgering dat wordt gegeven door het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid. Locatie: Holiday Inn Leiden, Haagse Schouwweg 10 te Leiden.

Vrijdag 23 november

10.00 uur
De wethouders Luchtenveld en Hekman zijn aanwezig bij het VNG, afdeling Utrecht najaarscongres "De wondere wereld van het web". Locatie: Cultuurhuis, Kerkplein 2 te Doorn.

11.00 uur
Wethouder Eerdmans brengt een werkbezoek aan SOVEE (Stichting Onderwijs Voorrang Eemland). Locatie: Heiligenbergerweg 36 te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Eerdmans legt de 1ste steen van de St. Josephschool, een leerlingenbouwplaatsproject. Vervolgens zal zij na een korte toespraak het convenant leerlingbouwplaatsen namens de gemeente Amersfoort tekenen.

15.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de CLB-netwerkbijeenkomst WWB en Armoedebeleid. Locatie: Stadhuis Utrecht, Korte Minrebroederstraat 2 te Utrecht.


---- --