Ingezonden persbericht


Persbericht

CSU wint award voor best schoongemaakte industrieel bedrijf

Schoonmaak Vion Boxtel B.V. bekroond met Golden Service Award

Uden, 14 november 2007 - Schoonmaakbedrijf CSU Food Services is met vleesverwerkingsbedrijf VION in Boxtel winnaar geworden van de Golden Service Award. Daarmee is het foodconcern het best schoongemaakte project in de categorie industrie. De Golden Service Awards zijn dinsdag 13 november uitgereikt in het Kurhaus in Scheveningen.

De jury prees CSU dat zij, ondanks de zeer moeilijke werkomstandigheden en strenge hygiëne-eisen bij VION, continue kwaliteit weet te leveren. Deze wordt getest volgens de hoogste normen die gelden voor de voedingsindustrie. Bij VION, dat is gespecialiseerd in de verwerking van vers vlees wordt 's nachts schoongemaakt. De strenge eisen omtrent de hygiëne bij het verrichten van de schoonmaakwerkzaamheden zijn indrukwekkend. Alleen al de omkleed- en handenwasvoorschriften zijn zeer nauwgezet en tijdrovend, aldus de jury.

Meedenken met de klant
Ook de wijze waarop de communicatie tussen CSU en de klant gaat verdient waardering, volgens de jury. De communicatie verloopt via vastgestelde procedures die in verslagen wordt gerapporteerd. De samenwerking tussen het schoonmaakbedrijf en VION is erg intensief. Samenwerken en meedenken zijn hierbij belangrijke trefwoorden.

Golden Service Awards
Voor de zesde maal werden de Golden Service Awards uitgereikt voor opmerkelijke prestaties in de schoonmaakbranche. Daarmee wil de organisatie een bijdrage leveren aan het kwaliteitsbewustzijn en het imago van de branche. Aan de verkiezingen nemen alle grote schoonmaakbedrijven deel. De projecten worden beoordeeld op: innovatie, organisatie, kwaliteitsbeheersing, opleiding en relatiebeheer.

Over CSU
CSU Food Services is één van de specialistische onderdelen van CSU Cleaning Services. CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak en beveiliging. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. CSU biedt werk aan ruim 10.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven en top 5 van beveiligingsbedrijven in Nederland. De organisatie verwacht over 2007 een omzet van ruim 210 miljoen euro. CSU werkt vanuit een verbetermodel waarbij medewerkertevredenheid zorgt voor betere dienstverlening en een hogere klantwaardering. CSU kreeg diverse onderscheidingen voor goed werkgeverschap waaronder in 2006 en 2007 goud in de verkiezing Beste werkgevers van Nederland, die door Great Place to Work wordt uitgevaardigd. Meer info op www.csu.nl en www.goldenserviceawards.net

Fotobijschrift: CSU-objectleider Mohammed Marouche neemt de award in ontvangst v.l.n.r: districtsmanager CSU Food Services, Frank Sampers, Golden Service Awards presentator Frits, CSU-objectleider, Mohammed Marouche, facility manager VION Boxtel bv, Michel van den Oever en marketing manager Kimberly-Clark professional, Guido van Bosbeek


---

Noot voor de redactie,