Time : 12:02:40
Date : 14 November 2007
Sender Name: Stilis Communication

Arthur Goethals wordt nieuwe afgevaardigd bestuurder GaultMillauBenelux.

De Raad van Bestuur van GaultMillau Benelux nv, de internationaal gerenommeerde uitgever van restaurant- en wijngidsen, heeft het grote genoegen u mee te delen dat Arthur Goethals de vennootschap heeft vervoegd. Hij zal vanaf 18 november de rol van afgevaardigd bestuurder invullen.

Arthur Goethals was tot in juni van dit jaar CEO van Delhaize België en lid van het executief comité van Delhaize Groep. Hij zal zijn grote ervaring van 35 jaar binnen de food distributie op managementvlak en zijn kennis van en passie voor de gastronomie ter beschikking stellen van GaultMillau Benelux.

Arthur Goethals zegt: "Het is voor mij een nieuwe stap in mijn engagement voor een kwalitatieve, gastronomische beleving - een passie die ik deel met vele grote chefs die ons land rijk is."

Arthur Goethals volgt in die functie Marc Declerck op, waarvan het mandaat ten einde kwam. Marc Declerck blijft lid van de Raad van Bestuur en zal binnen het tijdsbestek dat de uitbreiding van zijn bancaire activiteiten het toelaat actief aan de vennootschap verbonden blijven. Paul Gelders blijft als directeur de dagelijkse operationele leiding van de vennootschap waarnemen.

GaultMillau Benelux is doorgegroeid van 5.000 exemplaren in 2004 tot meer dan 40.000 exemplaren in 2007 en heeft zich ontwikkeld tot Belgisch marktleider. De nieuwe website www.gaultmillau.be zal vanaf nu een bijkomende impuls geven aan de groep.

Op 18 november wordt ter gelegenheid van Horeca Expo in Gent de GaultMillau BeLux gids 2008 voorgesteld aan de culinaire wereld en aan de gespecialiseerde pers.

Voor bijkomende inlichtingen: Paul Gelders, directeur GaultMillau Benelux 0475/78.24.93

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL