Time : 12:11:16
Date : 14 November 2007
Sender Name: ABS / BI

ERUDICT voert met succes de migratie van de ACERTA mailserver uit

ACERTA, de sociale dienstengroep, telt een duizendtal medewerkers, verdeeld over 25 kantoren in Vlaanderen, het Brussels Gewest en Wallonië (onder de naam ALIA). Een jaar geleden vertrouwde ACERTA aan Erudict het ambitieuze project toe om het e-mail beheer van Lotus Notes naar Microsoft te migreren. Tien maanden later is dit project afgerond, binnen de afgesproken termijn en tot tevredenheid van alle betrokken partijen. De ICT afdeling van ACERTA en de medewerkers van ERUDICT hebben de ins en outs van het project nauwkeurig bestudeerd. Om tegemoet te komen aan de technische en menselijke eisen voerde ERUDICT in eerste instantie een haalbaarheidsstudie uit. Deze legde de nadruk op technische en operationele problemen die opgelost dienden te worden. "Piloot" gebruikers werden opgeleid om de implementatie in de departementen voor te bereiden. Een jaar later is deze "migratie" met succes uitgevoerd binnen de vooropgestelde termijnen. De heer Dirk Beynaerts, ICT Manager - Infrastructuur &
Services van ACERTA verduidelijkt: "Het succes van deze migratie is het resultaat van een doordachte planning door de bekwame en professionele medewerkers van ERUDICT die hun engagementen zijn nagekomen. Hun snelle aanpak heeft de bezwaren weggenomen, de weerstand tegen verandering ontkracht en de aanvaarding door de gebruikers gestimuleerd".
De dubbele doelstelling van deze opdracht, namelijk de integratie van de Microsoft omgeving en het drastisch verminderen van het aantal oproepen naar de helpdesk, is volledig bereikt.

Bijkomende inlichtingen:

Over ERUDICT
Erudict is een Open Datacenter Architect. Wij maken een nauwkeurige analyse van de reële behoeften van onze klanten en ontwikkelen technologische oplossingen en hoogtechnologische diensten. Wij bieden ondersteuning bij de gefaseerde implementatie van een infrastructuur en indien nodig ook bij de operationele aspecten van het informatiebeheer.

Contactpersoon:
Renaat Casteels - Corporate Account Manager
Tel: 32 477 228 223
E-mail : renaat.casteels@erudict.com
URL: http://www.erudict.com

Over ACERTA
Acerta, Belgische HR specialist, levert diensten op het vlak van advies, rekrutering en selectie. Het bedrijf biedt expertise aan in informatisering, administratieve loonprocedures, sociale zekerheid, kinderbijslag en oprichtingsformaliteiten voor ondernemingen. De Acerta ondernemingsloketten, het Acerta sociaal verzekeringsfonds, het Acerta sociaal secretariaat, het Acerta kinderbijslagfonds en Acerta consult ondersteunen de ondernemers gedurende de evolutie van de onderneming, in alle HR processen.
De afdelingen Acerta Consult en Kern Selection zijn actieve partners in rekrutering, selectie en beheer van het menselijk kapitaal.

Acerta heeft 1.008 werknemers in dienst in de 16 kantoren in Vlaanderen en Brussel. De groep is in Wallonië actief onder de naam AliA, met 80 medewerkers verspreid over 7 kantoren.

Contactpersoon: Dirk Beynaerts - Manager ICT Infrastructuur &
Services - Acerta ICT Tel: 32 16/24 67 70
E-mail :Dirk.Beynaerts@acerta.be
URL: http:// www.acerta.be

URL: http://www.erudict.com http://www.acerta.be

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR Link to Press Release - UK