Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Luxe outletdorp al vanaf 15 november helemaal in kerstsfeer Extra feestelijk shoppen bij Maasmechelen Village

MAASMECHELEN, november 2007 - Vanaf 15 november heerst er volop kerstsfeer in de bijna honderd boetieks van Maasmechelen Village. In het chique outlet shopping dorp, kan winkelend Nederland terecht voor alle denkbare kerstcadeaus voor jong en oud. Van exclusieve kleding, sieraden, kinderartikelen tot en met woonaccessoires. Met kortingen die oplopen tot wel 60 procent, blijft er na een dagje kerstcadeaushoppen zeker nog budget over voor een eigen feestelijke outfit.

De entree van Maasmechelen Village is vanaf half november groots versierd: bij binnenkomst lopen bezoekers langs zuilen van grote cadeaudozen het dorp binnen. Even later loop je door sprookjesachtig gedecoreerde en verlichte winkelstraten langs prachtig versierde etalages.

Kerstman
De feestmaand december staat bol van bijzondere activiteiten. Maasmechelen Village zal in december elke zondag geopend zijn van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens de koopweekends van 15/16 en 22/23 december en in de week van 24 tot en met 30 december paraderen steltenlopers door het dorp. Op dezelfde dagen kunnen kinderen tijdens grimeersessies worden omgetoverd tot een ijskoningin, ijsbeer of engeltje. Uiteraard ontbreekt ook de Kerstman niet: op 8, 9,15, 16, 19, 22, 23 en 24 december loopt hij door het dorp en neemt hij de tijd voor een praatje met de jongste bezoekers. (Maasmechelen Village zal gesloten zijn op 25/12/2007 en op 01/01/2008.)

Voor diegene die het moeilijk hebben met een keuze te maken uit het brede aanbod, is de Maasmechelen Village giftvoucher het ideale cadeau voor tijdens de feestdagen. De gelukkige ontvanger van de shoppingvoucher kan terecht in elk van de 95 boetieks van Maasmechelen Village.

Steentje bijdragen
Maasmechelen Village vindt het belangrijk tijdens de feestdagen ook te denken aan anderen. In de maand december wordt daarom, samen met Plan België, geld ingezameld voor het bouwen van een schooltje in Cambodja. Dit kan heel eenvoudig: klanten kopen in een van de boetieks of in het Informatiecenter voor 2,50 euro een Clicks-bouwsteentje. Vervolgens kun je letterlijk en figuurlijk je steentje bijdragen door je Clicks-blokje aan de maquette van de school vast te klikken. Aan het einde van de feestmaand zijn als het goed is zoveel steentjes verkocht, dat de maquette helemaal af is en de school ook in het echt kan worden gebouwd.

Opening Hugo Boss
Ondertussen blijft Maasmechelen Village uitbreiden. Eind september opende Noukie's haar deuren, een kleurrijke winkel vol speelartikelen en baby- en kinderkleding. McGregor breidt uit en krijgt nu ook een aparte damesboetiek. In december staat de opening van Hugo Boss op het programma, een nieuwe boetiek met zowel de heren- als de dameslijnen en alle accessoires van het beroemde kledingmerk.

Maasmechelen Village is een chique, sfeervol outlet dorp. De mode- en kostenbewuste shopper kan in de sfeervolle ambiance van dit Belgische winkelparadijs in de circa 100 mooie en moderne boetieks interessante koopjes doen. Dit tegen prijzen die 30 tot 60% lager liggen. Zo vind je er kwalitatieve stukken uit de vorige collectie van ruim 150 topmerken. En: zomer is er zomer, winter is er winter, het aanbod loopt parallel met de seizoenen. Naast de boetieks zijn er trendy restaurants en bars, een informatiepunt, en een speeltuin voor de kinderen. Maasmechelen Village ligt twintig kilometer noordelijk van Maastricht en is met de auto zeer gemakkelijk te bereiken via de A2 en de E314 (afslag Lanaken ­ Maasmechelen; adres; Zetellaan 100, Maasmechelen). Met de Ardennen en de steden Hasselt en Luik vlak in de buurt ligt het outletdorp in het hart van een toeristische regio waar van alles is te doen. Of je nou met je moeder, een vriendin of met het hele gezin komt, het is een uitstekende bestemming voor een dagje uit of een weekendje weg. Voor meer informatie zie: www.MaasmechelenVillage.nl