KNMG

KNMG-Discourslezing: "Kansen en bedreigingen voor medici in een veranderende gezondheidszorg"

Bij deze nodigen wij U van harte uit voor de 15de KNMG Discourslezing op woensdag 14 november 2007 om 18.00 uur bij Stroom, Lloydstraat 1 te Rotterdam.

Dr. Menno H. Hovingh, adviseur gezondheidszorg OMEGA Management Consultants, zal een lezing houden over "Kansen en bedreigingen voor medici in een veranderende gezondheidszorg". De gezondheidszorg verandert snel. Daarmee ook de positie van de arts. Vanuit een historisch perspectief wordt de huidige positie van de spelers in de gezondheidszorg, inclusief die van de arts, geschetst. De arts heeft in die zorg een unieke positie: hij verleent zorg aan de patiënt. De vraag is hoe hij deze positie in de huidige situatie optimaal kan uitbuiten en een machtspositie kan laten zijn. Naast kansen worden ook bedreigingen in kaart gebracht. De presentatie wordt aangevuld met praktijkervaringen.

Na afloop van de lezing is er gelegenheid tot het aanzitten aan een gezamenlijk, bescheiden diner. Let op: U dient wel tevoren aan te geven of u hiervan gebruik wilt maken! Voor het diner is een geringe vergoeding verschuldigd van ¤ 12,50, ter plaatse te voldoen.

Informatie en opgave tot uiterlijk de maandag vóór de Discourslezing: Janneke Vos, secretaresse KNMG Rotter­dam, telefoon: 0180 - 619683, of per mail: dsb.rijnmond@planet.nl.