Gemeente Someren



Agenda voor de openbare vergadering van de commissie Ruimte te houden op
woensdag 14 november 2007, om 20.00 uur op het gemeentehuis.

1

Opening en vaststelling van de agenda.


2

Vaststelling van de besluitenlijst van de vergadering van woensdag 17 oktober 2007 en behandelen stand van zaken actielijst.

3

Ingekomen stukken/mededelingen.
a. Informatie betreffende het beëindigen van het door leden van de commissie Ruimte horen van betrokkenen die zienswijzen hebben ingediend tegen een ontwerpbestemmingsplan. b. Informatie betreffende het vaststellen van doelgroepen voor uit te geven bouwkavels/woningen gedurende de bouwplanning 2006-2007. c. Informatie betreffende het opstarten van een procedure om de weg over de brug bij Sluis XII te onttrekken aan het openbaar verkeer.

4

SRE-aangelegenheden.

5 Vaststellen bestemmingsplan `Bedrijfsverplaatsing Hogeweg' ten behoeve van het verplaatsen van autobedrijf Knoops van locatie aan Winkelstraat 23 naar een perceel aan de Hogeweg.
6 Vaststellen van het bestemmingsplan `glastuinbouwgebied Vlasakkers'.
7 Besluiten tot het starten van een onteigeningsprocedure ten behoeve van grondverwerving voor de aan te leggen fietspaden langs de Gezandebaan/Teunis Spekbaan en de Nederweertseweg.

8
Vaststellen van het Landschapsontwikkelingsplan De Peel.
Bestanden in pdf-formaat:
Landschapsontwikkelingsplan De Peel 14 MB Bijlage 1 Toelichting op regeling Stimuleringskader 101 kB Bijlage 2 Richtlijnen uitvoeringsprogramma Stimuleringskader 87 kB Bijlage 3 Handleiding berekeningstool Stimuleringskader 109 kB Bijlage 4 Model Gebiedscontract 149 kB Bijlage 5 Communicatieplan 197 kB Bijlage 6 Cursusplan 117 kB Bijlage 7 Schema Beleidsanalyse 123 kB Bijlage 8 Schetsboek pakketten Stimuleringskader 1,5 MB Bijlage 9 Samenstelling werkgroepen 77 kB


9
Deelnemen aan de subsidieregeling `Stimuleringskader Groen Blauwe Diensten' van de provincie Noord-Brabant.


10
Afbouwen van de Belleweg en de Randweg en de kosten hiervan ten laste brengen van de algemene reserve van het grondbedrijf.

11

Rondvraag

A.H. Bennenbroek

Besluitenlijst commissie Ruimte d.d. 14 november 2007