Gemeente Deventer

november

Extra Politieke Nieuwbouw Stadskantoor 14 november

Voor de behandeling van het voorlopig ontwerp nieuwbouw stadskantoor, heeft de raad een extra Politieke Markt belegd in het Stadhuis. Dit is het enige agendapunt van deze avond.

foto van het nieuwe Stadhuis

De Politieke Markt is van 19:00 - 21:00. Inwoners kunnen tijdens de Politieke Markt makkelijk raadsleden aanspreken en hun invloed uitoefenen. Tevens kunnen inwoners spreektijd aanvragen voor dit onderwerp. Hiervoor moet u zich op tijd aanmelden bij de Griffie.

POLITIEKE MARKT
19.00 Voorlopig ontwerp nieuwbouw stadskantoor, openbare bibliotheek en parkeergarage `Het Huis van Deventer'

Spreekrecht
Voor ligt ter besluitvorming het voorlopig ontwerp nieuwbouw stadkantoor, bibliotheek en parkeergarage `Het Huis van Deventer' en de daarmee samenhangende investeringen.

Voorafgaand aan dit besluit zijn door de raad meerdere besluiten genomen, te weten op 11 januari 2006, besluitvorming over de financiële kaders en in juli 2006 besluitvorming over de architect op basis van het meest aansprekend ontwerp, te weten Neutelings Riedijk Architecten uit Rotterdam. Op 4 en 5 juli 2007 is het voorlopig ontwerp gepresenteerd aan de raad, omwonenden, medewerkers en andere inwoners van Deventer.

De raad praat in drie bijeenkomsten over de voorstellen. De eerste bijeenkomst is tijdens een extra Politieke Markt op 14 november, waarbij ook een uitgebreide mogelijkheid is om in te spreken. Insprekers wordt verzocht uiterlijk dinsdag voor 13:00 bij de griffie (0570 - 69 32 30) of griffie@deventer.nl) aan te geven of men wil inspreken (in principe heeft men vijf minuten).

Ter inzage
De stukken liggen ter inzage bij de Informatiebalie in het Stadskantoor, Burseplein 20 en in het voormalige gemeentehuis van Bathmen, Kerkplein 1. Daarnaast liggen de stukken onder meer in de Openbare Bibliotheek, Brink 70, in de Athenaeumbibliotheek, Klooster
12, bij plaatselijke belangenverenigingen van Lettele, Linde en Oude Molen, Averlo/Frieswijk en Okkenbroek, en in gemeenschapshuizen in Diepenveen, Schalkhaar, Lettele en Okkenbroek.

Publicatiedatum: 2-11-2007

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging vrijdag 2 november 2007