Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De nieuwste generatie in output management: UNISTREAM

Brakel, 8 november 2007 - Output management specialist Holland House, onderdeel van ICT-dienstverlener Solipsis BV, introduceert op 14 november a.s. zijn nieuwe oplossing UNISTREAM. UNISTREAM is een multichannel oplossing voor flexibele bedrijfscommunicatie, die de distributie van documenten automatiseert en stroomlijnt. Het is een nieuwe en sterk verbeterde versie van de output management oplossing UNISPOOL van Holland House. UNISTREAM is gemakkelijk te integreren in elke moderne ICT-omgeving.

Met UNISTREAM kunnen documenten worden gedistribueerd naar print, e-mail services, web/ftp bestemmingen, fax servers, et cetera. Via al deze kanalen zorgt UNISTREAM voor tijdige en gegarandeerde aflevering, waarbij de presentatie kan worden afgestemd op de bedrijfseisen. Dankzij de open structuur kunnen bovendien eenvoudig nieuwe bestemmingen worden toegevoegd. UNISTREAM is gebaseerd op een enterprise services architectuur, wat ervoor zorgt dat functionele diensten toegankelijk worden via externe applicaties. Bovendien maakt de open structuur verregaande integratie van de output management services met de bedrijfsprocessen mogelijk.

Het hoge beveiligingsniveau is één van de sterke punten van UNISTREAM. Alle objecten en functies kunnen per gebruiker of gebruikersgroep toegankelijk worden gemaakt. De beheeromgeving kan dus geheel in overeenstemming worden gebracht met het beveiligingsbeleid van een organisatie. De auto-update functie garandeert bovendien dat de gebruikersinterfaces na elke productupdate automatisch worden aangepast, hetgeen de TCO verlaagd. Daarnaast biedt UNISTREAM een uitgebreide rapportage- en analysefunctionaliteit. De gebeurtenissen binnen UNISTREAM kunnen op meerdere manieren worden gerapporteerd, bijvoorbeeld via de gebruiksvriendelijke beheeromgeving of via e-mail. UNISTREAM draait op alle UNIX/LINUX varianten en op het Microsoft-platform.

Wim Buitenhuis, algemeen directeur van Solipsis: "Wij signaleren een aantal belangrijke trends in de huidige IT-markt, zoals een grotere behoefte aan flexibiliteit, aan integratie met bedrijfsprocessen en aan een enterprise services architecture. UNISTREAM speelt in op deze trends. De oplossing is eenvoudig te integreren met moderne ICT-architecturen en kan worden aangepast wanneer de bedrijfsbehoeften veranderen. UNISTREAM is daarmee een future-proof output management systeem."

UNISTREAM is SAP Netweaver gecertificeerd en gebouwd met J2EE.

Over Solipsis b.v.
Solipsis b.v. is sinds 1990 actief als dienstverlenende onderneming in de ICT. Solipsis is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van software voor bedrijfs- en management informatiesystemen, het beheren van computers en netwerken en het ontwikkelen van Output Management Systemen (sinds 1985). Het ontwikkelen van management informatiesystemen (Business Intelligence) wordt al sinds 1996 uitgevoerd. Solipsis werkt voor 500 (inter)nationale klanten. De aanhoudende groei van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept, dat Solipsis weet waarover het praat en staat voor wat het doet. De filosofie van Solipsis is vervat in de woorden: 'Comfort Class in ICT'. Wensen op het IT-vlak worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Kwaliteit van de dienstverlening staat bij Solipsis hoog in het vaandel. De klanten moeten zich als resultaat van dit alles comfortabel voelen bij de dienstverlening. Voor meer informatie: www.solipsis.nl

Over Holland House
Holland House, marktleider op het gebied van open print/outputmanagement systemen, maakt sinds januari 2006 onderdeel uit van ICT-dienstverlener Solipsis (www.solipsis.nl). De software wordt op de markt gebracht via een omvangrijk internationaal distributienetwerk. UNISPOOL (de voorloper van UNISTREAM) wordt gebruikt bij gerenommeerde, wereldwijd opererende organisaties, zoals Man Nutzfahrzeuge, Rowenta Werke, STMicroelectronics, Zuiveringsschap Hollandse Eilanden en Waarden, Fraser Paper en L'Air Liquide. Voor meer informatie www.hollandhouse.com


---



Ingezonden persbericht