Gemeente Den Haag

Première nieuwe Haagse tv-serie Totally Fit Kidz

Woensdag 14 november 2007 is de première van de nieuwe Haagse tv-serie Totally Fit Kidz. De serie laat kinderen zien hoe je op een speelse manier gezond blijft. De feestelijke première is om 13.15 uur in het Haagse stadhuis. Wethouder Volksgezondheid Bert van Alphen en de presentatoren Luuk Wessels, Ingrid Jansen en Noi Pakon (van de meidenband Bo & Monica) geven dan het gezonde voorbeeld en brengen Haagse kinderen en ouders letterlijk in beweging.

Totally Fit Kidz wordt vanaf 14 november iedere woensdag om 13.30 uur uitgezonden via TV West. In de zesdelige serie treden Haagse kinderen, bekende sporters en artiesten op. Gezond eten en voldoende bewegen staan centraal. Luuk Wessels, Ingrid Jansen en Noi Pakon presenteren Totally Fit Kidz. Op zaterdag- en zondagochtend én in de kerstvakantie worden de afleveringen herhaald. De serie is ook te zien via internet.

Totally Fit Kidz is een samenwerking tussen de gemeente Den Haag, Totally Kidz radio en TV West. De serie wordt gefinancierd door de gemeente Den Haag en sluit goed aan bij de uitgangspunten van het actieprogramma Gezond Gewicht. Meer informatie staat op www.totallyfitkidz.nl