C/TAC

Totaal aantal pagina's: 2

P E R S B E R I C H T

`s-Hertogenbosch, 14 november 2007

Ctac wint FD Gazellen Award 2007

Ctac, SAP-dienstverlener uit 's-Hertogenbosch, heeft gisteren de FD Gazellen Award 2007 voor de regio Noord-Brabant verkregen. Deze award wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het initiatief voor de prijs ligt bij Het Financieele Dagblad in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken, Graydon en MKB Nederland.

Ctac is trots op de benoeming, vertelt CEO Wil Huijben. "Het business model, dat is gebaseerd op het Ctac Powerhouse concept zoals we dat enkele jaren geleden hebben opgezet, ligt aan de basis van de sterke groei die we hebben doorgemaakt. Ondernemerschap staat hierbij centraal, in combinatie met specialistische product- en marktkennis op die functionaliteiten van SAP waar Ctac de meeste toegevoegde waarde kan leveren." Het Ctac Powerhouse staat voor synergie door samenwerking. Vruchtbare samenwerking tussen de businessunits onderling, resulterend in ruimere competenties en verrassende innovaties. "Hiermee onderscheiden we ons duidelijk van andere bedrijven in de ICT services markt en zien we een toenemende belangstelling voor onze diensten en onze aanpak, zowel bij (potentiële) klanten als medewerkers", aldus Huijben.

Voor de vierde keer bracht Het Financieele Dagblad de snelst groeiende bedrijven van Nederland in kaart. De bedrijven zijn geselecteerd op basis van cijfers van de Kamer van Koophandel en het onderzoeksbureau Graydon. Om in aanmerking te komen voor de award, is het van belang dat de omzetgroei (in euro's) 20% of meer bedraagt in de periode 2004 tot en met 2006. In genoemde periode mag de omzetgroei niet zijn onderbroken en er mag geen negatief resultaat geboekt zijn over het laatste jaar. Geselecteerde bedrijven worden vervolgens gerangschikt naar provincie en verdeeld in drie omzetklassen.

/ / / / / / / / / /

Profiel Ctac
Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten.

Ctac had per 30 juni 2007 342 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in s-Hertogenbosch (Nederland). Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.



C/TAC