Gemeente Boekel


Mogelijkheid tot inspraak over het evenementenbeleid van de Gemeente Boekel

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om een evenementenbeleid voor de Gemeente Boekel vast te stellen.

In het evenementenbeleid worden regels vastgelegd omtrent de locaties waar grote evenementen mogen plaatsvinden, de begin- en eindtijden en voorwaarden. Tevens wordt de wijze waarop een jaarplanning tot stand komt vastgelegd. Nieuw is ook dat jaarlijks een informatiebijeenkomst voor organisatoren van evenementen gehouden gaat worden.

Voordat het definitieve evenementenbeleid wordt vastgesteld, wordt eerst een inspraakprocedure gevolgd. Het concept-evenementenbeleid ligt daarom ter inzage van 14 november 07 tot en met 12 december 07 bij de centrale balie in het gemeentehuis, St. Agathaplein 2 te Boekel.

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen op het voorgenomen besluit kenbaar maken. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u binnen de termijn contact opnemen met mevrouw R. Freijters van de cluster bestuursondersteuning.

Na afloop van de inspraaktermijn zullen burgemeester en wethouders het definitieve evenementenbeleid vaststellen. De ingebrachte zienswijzen zullen daarbij worden meegewogen.

Boekel, 14 november 2007
Burgemeester en wethouders van Boekel.