Gemeente Boekel


Verkoop appartementen voor senioren

Aan de Kloosterlaan in Boekel, gelegen in het Zorgpark St. Petrus, wordt binnenkort gestart met de bouw van 9 appartementen.

Wie komt in aanmerking

De uitgifte van de koopwoningen gebeurt weer volgens de gebruikelijke methode, zoals al enkele jaren wordt toegepast. Voor deze appartementen kan gereageerd worden door diegenen, die op de gemeentelijke lijst(en) staan ingeschreven en 55 jaar of ouder zijn. Toewijzing van de woningen gebeurt daarna op volgorde van de plaats op de gemeentelijke inschrijvingslijst(en).

Informatie

Voor meer informatie omtrent deze appartementen kunt u contact opnemen met Van Helvoort Makelaardij BV, Rutger van Herpenstraat 2B, 5427 AE Boekel. Tel. 0492-322175. E-mail: theo@van-helvoortbv.nl

Voor informatie over de procedure kunt u zich wenden tot de gemeente Boekel, mevrouw J. van Bergen.

Informatie woningen

KLOOSTERHOF

Aan de Kloosterlaan in Boekel (gesitueerd in het Zorgpark Sint Petrus) realiseert PeelrandWonen 9 appartementen verdeeld over 3 woonlagen. Riant en eigentijds wonen in het hart van Boekel. Dichtbij alle voorzieningen in een groene omgeving en in harmonie met de omliggende bebouwing op het Zorgpark.

De appartementen zijn ruim, licht en voorzien van royale balkons met fraai uitzicht.

Er worden 3 verschillende types gebouwd welke in oppervlakte variëren van 95 m² tot 101 m² (excl. balkon, berging en parkeervoorziening). Elk appartement heeft een hal met toilet, een royale woonkamer met open keuken (45 tot 48 m²), 2 (slaap)kamers en een ruim balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en 2 wastafels; er is een berging met CV-ketel (HR combiketel) en warmte-terug-win-installatie. Op de begane grond heeft iedereen een eigen (fietsen)berging. De appartementen worden gebouwd met goede bouwmaterialen en zijn optimaal geïsoleerd zodat u verzekerd kunt zijn van een lage energierekening.

Parkeren

Voor ieder appartement is een eigen parkeerplaats beschikbaar (3 eigen carports en 6 gereserveerde parkeerplaatsen).

Prijzen

Deze appartementen variëren in prijs van EUR 229.000,-- tot EUR 269.000,-- v.o.n.

Aanmelding

Wanneer u op de gemeentelijke lijst(en) staat ingeschreven en 55 jaar of ouder bent en belangstelling heeft voor een van de aangeboden appartementen, dan kunt u zich tot 6 december aanstaande schriftelijk melden bij het college van burgemeester en wethouders van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH Boekel onder vermelding van "inschrijving appartementen Kloosterlaan".