Gemeente Eijsden

Reactie op coffeeshops

Het college stuurt binnenkort haar zienswijze over de tijdelijke locaties voor de drie coffeeshops aan haar collegae in Maastricht. Bent u het ook niet eens met de handelwijze van Maastricht en de keuze van de tijdelijke vestiging van coffeeshops langs de Oosterweg? Maak dan ook uw zienswijze kenbaar bij de gemeente Maastricht.

We maken het u gemakkelijk. Het college maakte namelijk een modelzienswijze, waarin een aantal kritiekpunten zijn verwoord. Deze modelzienswijze krijgt u bij deze editie van De Etalage aangeboden. U kunt de modelzienswijze ook hieronder downloaden. U hoeft alleen maar uw naam, adres en handtekening op het formulier te zetten en voor 29 november naar Maastricht te sturen

Natuurlijk kunt u uw zienswijze rechtstreeks aan het college van burgemeester en wethouders in Maastricht te sturen. Ook gaan de raadsleden op zaterdag 17 november zo veel mogelijk zienswijzen inzamelen. Tot slot kunt u uw reactie bij het gemeentehuis inleveren. Het college zorgt dan dat de reacties op tijd in Maastricht zijn.

Te downloaden:

* Standaard zienswijze coffeeshops.doc Zie het origineel