Antonov Automatic Transmission

14 November 2007

Antonov plc ( Antonov of de Onderneming )

Goede vooruitgang bij Chinese productieplannen van Antonov

Antonov plc maakt een update bekend over de vooruitgang van het Pilot Project met Loncin om een Chinese productiefaciliteit op te zetten voor de 6-speed automatische versnellingsbak, zoals bekend gemaakt op 24 September 2007. Hierbij is goede vooruitgang geboekt en het programma gaat de volgende fase in.

Antonov heeft een betaling ontvangen van Loncin van 240.000 als de eerste betaling van de in totaal
1,2 miljoen toegezegde financiering.

Ook het programma voor productontwikkeling boekt goede vooruitgang. De eerste prototypes zijn in productie en de eerste versnellingsbakken staan gepland om voltooid te worden in december.

Tegelijk met de technische ontwikkeling is de marketing van het nieuwe product goed op weg. Het eerste product richt zich op 1,3 tot 1,6 liter voorwiel aangedreven personenwagens, in eerste instantie voor Chinese automobiel productiebedrijven. Op korte termijn zullen verdere aankondigingen gedaan worden wanneer toezeggingen ontvangen worden voor klantprojecten van de versnellingsbak.

John Moore, CEO van Antonov:

Ik ben zeer verheugd dat Antonov een nieuwe verankering heeft in de belangrijke Chinese markt, de snelst groeiende markt in de wereld. Ik zal aandeelhouders op korte termijn informeren over verdere ontwikkelingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jos Haag, Director, Antonov plc 06 51 561 767




Antonov Automatic Transmission