Tulip Computers NV

TULIP ZIET AF VAN BOD OP COMMODORE

Amersfoort, 14 november 2007

Tulip Computers N.V. (Tulip) ziet af van bod op Commodore International Corporation (CIC). Tulip heeft op 26 september jl. aangekondigd een bod op alle aandelen CIC te overwegen. Tulip bekijkt wel of andere vormen van samenwerking mogelijk zijn.

De reden dat het bod niet wordt doorgezet is dat Tulip onvoldoende zekerheid heeft over de mogelijkheid om voor de verdere ontwikkeling van de Commodore business op korte termijn genoeg extern kapitaal aan te trekken.

Partijen blijven wel in gesprek over een eventuele andere vormen van samenwerking, bijvoorbeeld door een gezamenlijke participatie of door samenwerking bij het in de markt zetten van bepaalde productlijnen waarbij voor beide partijen synergievoordelen te behalen zijn.

Over Tulip
Tulip biedt oplossingen voor ICT gerelateerde vraagstukken. Daarbij staan functionaliteit en flexibiliteit centraal. Tulip is opgericht in 1979 en sinds 1984 is het aandeel genoteerd op Euronext te Amsterdam. Het hoofdkantoor van Tulip is gevestigd in Amersfoort (Nederland). Tulip heeft thans circa 325 medewerkers verdeeld over 8 kantoren in 5 landen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Tulip Computers N.V.

Directiesecretariaat
Postadres:
Postbus 150

3800 AD AMERSFOORT

Telefoon
:
033 - 45.49.482
b.g.g. 06 15 85 13 26
Fax:
033 - 45.49.499
E-mail:
press@tulip.com
Internet:
www.tulip.com

TULIP COMPUTERS