Ingezonden persbericht


Amsterdam, 14 november 2007

V&D introduceert cadeaukaart bij 800 postkantoren

V&D cadeaukaart vanaf nu ook verkrijgbaar buiten eigen vestigingen

Amsterdam - De V&D cadeaukaart is vanaf nu ook op het postkantoor verkrijgbaar. Naast de 61 eigen vestigingen is de V&D cadeaukaart nu ook verkrijgbaar bij alle 800 postkantoren in Nederland. De kaart heeft een nieuw groen dessin, gehuld in een, zwarte insteekenvelop. V&D is hiermee een samenwerkingverband aangegaan met GivaCard, wat vindt dat cadeaukaarten makkelijk, dichtbij en altijd verkrijgbaar moeten zijn.

Zelf uitzoeken is populair
Vanaf vandaag is de cadeaukaart niet alleen bij V&D verkrijgbaar, maar ook bij alle postkantoren in Nederland. Het warenhuis dat per week een kleine 2 miljoen bezoekers over de vloer krijgt signaleert dat steeds meer consumenten de kaart cadeau geven. "Onze klanten vinden het leuk om zelf hun cadeau uit te zoeken", aldus Brands Director Rudolph van der Kraan. "De V&D cadeaukaart is dan ook ideaal. De gever van het cadeau weet dat de ontvanger er altijd blij mee is, omdat hij zelf zijn keuze mag maken".

Duidelijk zichtbaar door narrow casting
Dat de nieuwe V&D cadeaukaart nu ook op het postkantoor verkrijgbaar is, zal niemand ontgaan. De komst van de cadeaukaart wordt ondersteund door narrow casting. De grootste postkantoren vertonen een filmpje waarin de V&D cadeaukaart geïntroduceerd wordt op de schermen waar ook de volgnummers van de bezoekers te zien zijn. Het filmpje is te zien tot en met 24 december a.s.

Twee kaarten, één functie
De nieuwe V&D cadeaukaart ziet er anders uit dan de cadeaukaart die bij V&D te koop is. Van der Kraan: "We zijn op dit moment druk bezig met een nieuw ontwerp voor de kaarten. Aangezien we niet het bestaande dessin willen inzetten voor de nieuwe cadeaukaart, hebben we gekozen voor een apart ontwerp". De cadeaukaart zit in een cadeaukaarthouder voorzien van de opdruk 'Ik geef je V&D cadeau', en biedt ruimt voor een persoonlijke tekst. De cadeaukaart wordt gestoken in een simpele, nette, zwarte envelop. De nieuwe V&D cadeaukaart:
vanaf vandaag ook in alle
800 postkantoren verkrijgbaar.

Over V&D
V&D is een inspirerend en gezellig warenhuis dat je op ideeën brengt en je elke dag weer aangenaam verrast met fantastische service en veel keuze wat betreft producten, merken en prijzen. V&D bestaat sinds 1887 en is onderdeel van de retailgroep Maxeda. Met 60 vestigingen en 11.000 medewerkers is V&D de grootste warenhuisorganisatie in Nederland. Per week bezoeken gemiddeld 1,8 miljoen klanten V&D.


- Einde Bericht -

Achtergrondinformatie (