Buyitdirect.com lanceert vernieuwde loyalty programma: Loyal-IT


HOOFDDORP, 20071114 -- Buyitdirect.com, hét adres voor computer hardware en software voor de zakelijke markt, lanceert deze week haar vernieuwde loyalty programma.

Loyal-IT, het spaarpunten programma van Buyitdirect, is begin 2005 geïntroduceerd en in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Via Loyal-IT kan de klant punten verzamelen op elke order waarmee gespaard kan worden voor vele prachtige cadeaus.

Mede door dit succes heeft buyitdirect besloten om de shop geheel te vernieuwen. Niet alleen is het uiterlijk onder de loep genomen maar ook de functionaliteiten zijn verbeterd, het is gebruiksvriendelijker en overzichtelijk voor de klant gemaakt.

Naast deze complete restyling zijn ook de cadeaus die klanten kunnen bestellen nóg leuker. Er zijn verschillende kleine maar ook grotere cadeaus in de online shop toegevoegd. Een LCD tv voor in de huiskamer bestellen of de collega's verwennen met een taart of fles wijn behoort nu tot één van de vele mogelijkheden.

Over buyitdirect.com N.V.
Buyitdirect.com N.V. is de een van de eerste E-business sites in Nederland voor de aanschaf van ICT producten. Sinds 1999 staan integratie van processen en klantvriendelijkheid centraal. Door de directe koppeling met de voorraadsystemen van een groeiend aantal distributeurs op PC gebied, ontstaat een virtueel magazijn van ruim 120.000 computerartikelen van alle grote fabrikanten. Buyitdirect.com richt zich exclusief op de zakelijke markt en opereert zeer sterk in het MKB segment.