Samen beter met Moermantherapie en Homeopathie


Voorlichtingsavond in Den Haag in het kader van Week van de Chronisch Zieken

DEN HAAG, 20071008 -- Samen beter met Moermantherapie en Homeopathie: dit is het thema van een voorlichtingsavond op Woensdag, 14 november 2007 om 20.00 uur in Den Haag. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het Internationaal Perscentrum Nieuwspoort. Drs.R.F.G.Lugten, Moermanarts te Gouda en Mevrouw A.W.Timmerman van het Hahneman Instituut, Homeopaat te Den Haag zullen het woord voeren.

Zij zullen ingaan op de vraag hoe natuurlijke geneeswijzen (aanvullend) gebruikt kunnen worden bij de behandeling van kanker. Op deze avond kunt u tijdens een forum in discussie gaan met de sprekers. Ook kunt u schriftelijk vragen stellen. Verder zijn er informatiestands.

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort is gevestigd:
Lange Poten 10, Den Haag, naast de entree van de Tweede Kamer.
Trams en bussen vanaf Den Haag CS stoppen zo goed als voor de deur. Parkeergelegenheid is : Onder het Plein, Grote Marktstraat en onder het Stadhuis, ±15 minuten loopafstand.

Deze voorlichtingsavond is georganiseerd door:
Moermanvereniging, Stichting Natuurlijk Welzijn en
de Nederlandse Vereniging voor Klassieke Homeopathie.

Aan deze voorlichtingsavond kunt u gratis deelnemen omdat deze deel uitmaakt van de Week van de Chronisch Zieken die gehouden wordt van 9-15 november 2007. Tijdens deze week zijn er in het hele land activiteiten, die actuele ontwikkelingen onder de aandacht brengen van een breed publiek. Meer informatie vindt u op : www.chronischziek.nl