NEN


Presentatie NEN-norm applicatiemanagement op informatiedag

NEN en de ASL BiSL Foundation organiseren woensdag 14 november 2007 een gratis informatiedag over de NEN 3434 Applicatiemanagement. Deze norm is ontwikkeld op initiatief van de stichting ASL BiSL Foundation.

NEN 3434 Applicatiemanagement komt tegemoet aan de behoefte van applicatiebeheerorganisaties en hun klanten aan een consistent, volledig en herkenbaar normenkader voor applicatiemanagement. Bij het opstellen van de eisen in de norm zijn vijf niveaus van procesvolwassenheid onderkend. NEN 3434 Applicatiemanagement is gebaseerd op ASL (Application Services Library) van de stichting ASL BiSL Foundation.

Tijdens de informatiemiddag wordt uitleg gegeven over de inhoud van de norm en de positionering ten opzichte van andere normen. Ook wordt aan de hand van een praktijkcase ingegaan op de praktische toepassing.

Informatie en deelname
De organisatie van de gratis informatiedag is in handen van de NEN-normcommissie 'Applicatiemanagement', in samenwerking met de ASL BiSL Foundation. Plaats van handeling is NEN, Vlinderweg 6, 2623 AX te Delft.