Gezond ondernemersklimaat centraal op Canada Food Day, 14 nov.Zeist

01/11/2007 16:09



Ambassade van Canada



Op woensdag 14 november 2007 vindt in Hotel Figi te Zeist de Canada Food Day plaats. Deze bijeenkomst is bedoeld voor Nederlandse bedrijven en onderzoeksinstellingen die actief zijn op het gebied van voedsel, voeding, voedingstechnologie en aanverwante agri-foodsectoren. Centraal op Canada Food Day staat het huidige 'gezonde' ondernemersklimaat in Canada.

Op Canada Food Day geven Canadese deskundigen informatie over mogelijkheden voor onderzoekssamenwerking met een Canadese partner, kansen voor bedrijfsexpansie in de Noord-Amerikaanse agrifoodsector en over Canada als toegangspoort voor die markt.

Specifieke onderwerpen die aan bod komen zijn voedingsonderzoek, functionele voeding en neutraceuticals, juridische aspecten, onderzoeksprojecten en 'best kept secrets' voor investeerders.

Keynote speech Jan Hak en Business of the Year Award
Keynotespreker op Canada Food Day is Jan Hak van Hak & Partners, producent van 'de groenten van Hak'. Hak spreekt over zijn ervaringen in de Canadese foodsector. De keynote wordt gehouden tijdens de Jaarlunch van de Nederlands-Canadese Kamer van Koophandel, ook onderdeel van de Canada Food Day. Aansluitend wordt de 'Business of the Year Award' uitgereikt aan een Nederlands of Canadees bedrijf dat recent uitzonderlijk goede bedrijfsresultaten heeft behaald in Canada.

De Canada Food Day maakt deel uit van de jaarlijkse cyclus van Canada Business Days. Deze worden georganiseerd door de Canadese Ambassade i.s.m. de Nederlands-Canadese Kamer van Koophandel.

Info en inschrijving
Voor meer informatie, het volledige programma en inschrijving, bezoek www.canadabusinessday.nl. Of neem contact op met margriet.dekkers@international.gc.ca, tel: 070-3111662.

Dit is een persbericht van de Canadese Ambassade in Den Haag.





http://www.canadabusinessday.nl