Gemeente Tilburg

10-10-2007
Publieksprijs voor leukste Tilburg Traktatie 2007 Uitreiking op donderdag 15 november

Het evenementenseizoen is bijna ten einde. Met alleen nog de VGZ Internationale Warandeloop op 10 en 11 november te gaan is nu al duidelijk dat het Tilburg Trakteert seizoen een geslaagde is, met hoge bezoekersaantallen. Wethouder Hans Janssen (evenementen) "Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten hoe het publiek de Tilburg Traktaties heeft ervaren. Evenementenbezoekers roepen we dan ook op om hun favoriet te kiezen uit een van de veertien Tilburg Trakteert evenementen die dit jaar hebben plaatsvonden." Tot maandag 12 november kan iedereen stemmen op www.tilburgtrakteert.nl

Het evenement dat van het publiek de meeste stemmen krijgt, ontvangt donderdag 15 november de Publieksprijs uit handen van wethouder Hans Janssen. Deze prijs wordt tijdens de introductie van diverse primeur wijnen op scholengemeenschap De Rooi Pannen overhandigd.

De evenementen die al eerder deze prijs in ontvangst namen zijn de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles in 2006, De Tilburgse Kermis in 2005 en de Muzenconcerten in 2004.

In samenwerking met www.tilburgtrakteert.nl (onderdeel van tilburg.com) organiseert de gemeente Tilburg voor het achtste jaar de Publieksprijs voor de leukste Tilburg Traktatie.