RWI: Persconferentie advies werkgelegenheid probleemwijken

13/11/2007 14:55



Raad voor Werk en Inkomen



Raad voor Werk en Inkomen

Uitnodiging persconferentie

RWI overhandigt advies werkgelegenheid probleemwijken aan minister Vogelaar

Den Haag, 13 november 2007

Werkgevers, werknemers en gemeenten zijn het in de Raad voor Werk en Inkomen (RWI) eens geworden over de aanpak van de arbeidsmarktproblematiek in de probleemwijken. Op donderdag 15 november overhandigt RWI-voorzitter Jan van Zijl namens de drie partijen het advies aan minister Ella Vogelaar van Wonen, Wijken en Integratie. Minister Vogelaar heeft de RWI om dit advies gevraagd.

De overhandiging vindt plaats tijdens een persconferentie die gehouden wordt op:

donderdag 15 november, 10.30-11.15 uur
Perscentrum Nieuwspoort (Frits van der Poelzaal)
Lange Poten 10, Den Haag

Minister Vogelaar zal na in ontvangstneming een eerste reactie op de voorstellen van de RWI geven. De pers is van harte uitgenodigd deze persconferentie bij te wonen.

Vanaf 10.00 uur zijn exemplaren van het advies 'De Wijk Inc.' en een bijbehorend persbericht in Nieuwspoort beschikbaar.

De Raad voor Werk en Inkomen is het overlegorgaan van werkgevers, werknemers en gemeenten. De RWI doet voorstellen aan de regering en andere partijen over het brede terrein van werk en inkomen. Doel van deze voorstellen is een goed functionerende arbeidsmarkt te bevorderen. Het vergroten van de transparantie van en het verbeteren van de kwaliteit op de re-integratiemarkt behoort eveneens tot de kerntaken van de RWI.