Gemeente Medemblik

Seniorenraad geïnstalleerd

In de raadzaal van het gemeentehuis in Midwoud is maandag 12 november jl. de nieuwe Seniorenraad van de gemeente Medemblik officieel van start gegaan. Wethouder Joop Posma opende de eerste bijeenkomst van de raad om 9.30 uur.

De leden van de raad zijn bijna allemaal lid geweest van de Seniorenraad in hun vroegere gemeente. De nieuwe seniorenraad bestaat uit drie werkgroepen: Wonen, Ruimtelijke Ordening en Verkeer en Zorg en Welzijn.

Wie zijn de leden van de raad:
Arie Bakker uit Medemblik; voormalig voorzitter van Seniorenraad Medemblik; Actief in Stichting de Actieve Senior in Medemblik. Heeft zitting in de werkgroep Wonen en is voorzitter. Piet Schoenmaker uit Nibbixwoud; Voorzitter van KBO en van het Molenbad. Daarnaast secretaris van Cliëntenraad Opperdoes. Voormalig lid van Ouderenraad van Wognum. Heeft zitting in de werkgroep Wonen en is tevens vice-voorzitter van de raad.
Willemien Willemsen-Buijsen uit Oostwoud; voormalig lid Seniorenraad Noorder-Koggenland; Lid van Raad van Advies van SWOWF en Woudrust. Heeft zitting in de werkgroep Zorg en Welzijn.
Cor van Putten uit Medemblik; voormalig lid van de Seniorenraad van Medemblik. Actief geweest binnen FNV Bouw. Belastingconsulent. Is voorzitter van Raad van Advies Univé. Heeft zitting in de werkgroep Ruimtelijke Ordening en Verkeer.
Gerrit de Rooij uit Opperdoes; voormalig lid van Seniorenraad Noorder-Koggenland. Actief binnen O&O Noorder-Koggenland. Lid van de werkgroep Ruimtelijke Ordening en Verkeer.
Harry Vrieze uit Sijbekarpsel; voormalig lid seniorenraad Noorder-Koggenland. Voorzitter St. Ouderenvoorziening. Lid van de werkgroep Zorg en Welzijn.
Arnold Houtman uit Wognum; penningmeester van de ANBO. Bestuurslid bond van melkcontroleurs. Lid van de werkgroep Ruimtelijke Ordening en Verkeer.
Truus Huisman-Kunis Wognum; voormalig raadslid van gemeente Wognum, voormalig secretaresse van CDA, voorzitter van Jubilatekoor. Lid van de werkgroep Zorg en Welzijn.
Harm Wolters uit Medemblik; voormalig lid van de Seniorenraad van Medemblik. Lid van werkgroep Wonen.