RedRoller, Inc., de eerste internetgebaseerde shoppingservice voor verzending van pakketten

14/11/2007 23:15



PR Newswire



STAMFORD, Connecticut, November 14 /PRNewswire/ --

- Financiering van US$ 6 miljoen is rond; start van transacties

RedRoller Holdings, Inc., (OTC Bulletin Board: RROL), het voormalige Aslahan Enterprises Ltd., kondigde vandaag de afronding van de fusie met RedRoller, Inc. aan. Elk oud aandeel zal in één nieuw aandeel worden omgezet. Het gecombineerde bedrijf zal werken onder de naam RedRoller Holdings. De enige activiteit van het gefuseerde bedrijf is de voorziening van vergelijkende informatie op internet voor het verzenden van pakketten, de business waarin RedRoller werkzaam was. De directie van RedRoller o.l.v. William Van Wyck, stichter en CEO, blijft in functie. Calibrax Capital Advisors, LLC was de financiële adviseur voor deze transactie. (Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20071114/REDROLLERLOGO) RedRoller heeft voor US$ 6 miljoen gewone aandelen en warrants uitgegeven via onderhandse plaatsing bij een groep van institutionele en privébeleggers voor de financiering van de fusie. Het bedrijf is van plan om het kapitaal te gebruiken voor versterking van de vennootschapsinfrastructuur en het aanbod van producten. "De geslaagde afronding van de fusie en financiering is een belangrijke mijlpaal voor RedRoller en positioneert het bedrijf voor aanhoudende groei", aldus Van Wyck. "De financiële middelen en de duidelijkheid in het bedrijf door de aankondiging van vandaag zullen ons in staat stellen om het aantal beleggers in ons bedrijf uit te breiden, meer kernleden voor ons team te rekruteren, de ontwikkeling van onze online-producten te versnellen en bedrijven die pakketten verzenden, gebruiksgemak en besparingen te leveren. Wij geloven dat er voor het systeem van RedRoller wereldwijd een grote markt bestaat en wij zijn van plan om RedRoller te positioneren als de onbetwiste leider in deze categorie."

RedRoller, Inc. is opgericht in 2004 door de huidige CEO, William Van Wyck, met het doel een unieke, internetgebaseerde vergelijkingsdienst voor verzending van pakketten op te zetten en te commercialiseren. Het RedRoller-systeem is ontworpen als een gebruiksvriendelijke dienst voor verzending van pakketten die gebruikers tijd en geld bespaart door hen vergelijkende informatie te verschaffen in de lijn van de populaire diensten voor e-travel en e-bankieren, zoals Travelocity(TM), Expedia(TM) en LendingTree(TM), met vergelijking van de beschikbare diensten van meerdere leveranciers waaruit de gebruiker kan kiezen. Bezorging van pakketten is al twintig jaar lang het snelst groeiende segment van de vervoermarkt in de VS, met een omzet van US$ 53 miljard in 2006 en bijna 10% van het dagelijkse vrachtvoer in dat land. Met de komst van internet is de levering van pakketten naar en van bedrijven en gezinnen in de VS aanzienlijk gestegen. Volgens het marktonderzoekbedrijf IDC hebben kleine bedrijven in 2004 ruim US$ 24,5 miljard uitgegeven aan de verzending van pakketten.

RedRoller
RedRoller Holdings heeft haar hoofdkantoor in Stanford, Connecticut, VS, en is de operator van een on-demand-softwareplatform met toegang via internet. Via dit platform kunnen klanten de diensten van verschillende vervoerders en koeriers vergelijken en het bedrijf kiezen dat hen de beste waarde kan bieden voor hun verzendingen. Het systeem bespaart klanten tijd en geld bij de verzending van pakketten. Via het RedRoller-systeem kunnen gebruikers een vervoerder of koerier kiezen op basis van de vereiste dag en tijd voor de levering, de afhaling en bezorging van het pakket regelen en geautoriseerde streepjescode-etiketten afdrukken voor elk vervoers- of koeriersbedrijf in de lijst. Na voorbereiding van het te verzenden pakket via het RedRoller-systeem hoeft de gebruiker alleen maar het geautoriseerde, via computer aangemaakte verzendingsetiket aan het te verzenden pakket te bevestigen. Bij selectie van afhaling door de vervoerder of koerier wordt het pakket afgehaald bij de gebruiker of kan de gebruiker het pakket afleveren bij het lokale kantoor van de vervoerder of koerier. Het RedRoller-systeem biedt eveneens verschillende waarde toevoegende functies voor bedrijven, zoals verzekering, tracking en verzendingsverslagen. Nadere informatie over het bedrijf vindt u op www.redroller.com.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit perscommuniqué bevat toekomstgerichte verklaringen volgens de betekenis in artikel 27A van de Securities Act (effectenwet in de VS) van 1933, met wijzigingen, en artikel 21E van de Securities Exchange Act (beurswet van de VS) van 1934. Hoewel de toekomstgerichte verklaringen in dit communiqué naar het beste oordeel van, en in goed vertrouwen door het management zijn gegeven, zijn ze inherent onderhevig aan bekende en onbekende risico's en onzekerheden waardoor werkelijke resultaten aanzienlijk kunnen verschillen van die besproken in deze toekomstgerichte verklaringen. Voorbeelden zijn onder meer, zonder beperking, ons (on)vermogen om de website en gerelateerde computersystemen te onderhouden, voldoende klanten voor onze verzendingsproducten en -diensten te genereren en voldoende cashflow uit bedrijfsactiviteiten te genereren en de toestand van de algemene economie. Lezers wordt ten stelligste aanbevolen om de door ons verstrekte informatie in de verslagen ingediend bij de SEC (toezichthouder in de VS) aandachtig te lezen en te overwegen, zoals de risico's vermeld in het verslag van het bedrijf op Form 8-K (belangrijke wijzigingen in het bedrijf) ingediend op 13 november 2007, waarin aan belanghebbenden advies wordt gegeven inzake de risico's en factoren die van invloed kunnen zijn op onze activiteiten, financiële toestand, bedrijfsresultaten en cashflows. Indien een of meer van deze risico's of onzekerheden zich materialiseren of de ervoor gemaakte veronderstellingen incorrect blijken te zijn, kunnen onze werkelijke resultaten aanzienlijk verschillen van de verwachte of geraamde resultaten. Lezers worden gewaarschuwd niet te veel te vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen die uitsluitend geldig zijn per datum van dit communiqué. Wij hebben geen verplichting om de toekomstgerichte verklaringen bij te werken om gebeurtenissen of omstandigheden na de datum van dit communiqué weer te geven.

Website: http://www.redroller.com
Relaties met beleggers bij RedRoller Holdings, Inc., http://www.redroller.com ; foto: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20071114/REDROLLERLOGO ; AP-archief: http://photoarchive.ap.org; PRN-fotodesk: photodesk@prnewswire.com