XTG wint Citrix CALC of the Year award


GOUDA, 20071115 -- Dinsdagavond 13 november 2007 heeft Xpert Training Group (XTG) de CALC of the Year Award Benelux 2007 in ontvangst genomen. Deze award is uitgereikt door Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS), wereldleider op het gebied van access infrastructure oplossingen. Met deze prijs worden goed presterende Citrix Authorised Learning Centers(TM) (CALC) beloond. Hiermee wordt de focus die XTG het afgelopen jaar op Citrix heeft gelegd gewaardeerd. Tijdens de Citrix EMEA CALC Conference in Barcelona is de award overhandigd aan Willemien Visser, directeur van XTG.

XTG is sinds 2004 een Citrix Authorised Learning Center (CALC). Volgens Citrix heeft XTG een stijgende groei laten zien en is er een actieve focus om de Citrix trainingen in de markt te zetten. Tevens worden de trainingen door de cursisten als zeer goed beoordeeld in het cursistenvolgsysteem van Citrix. XTG heeft ook als silversponsor deelgenomen aan de Citrix Solutions Conference 2007 in Antwerpen. Dit alles heeft geleid tot een verdubbeling van het marktaandeel in vergelijking met 2006. Voor 2008 verwacht XTG verdere groei.

XTG is een onafhankelijk trainingsbureau dat trainingen organiseert voor bedrijven met een ICT-trainingsvraag. Cursisten kunnen bij XTG trainingen volgen in de producten van Citrix, VMware, Cisco en Appsense. Naast de status van CALC heeft XTG ook de status van VATC(VMware Authorized Training Centre). Hierin zijn ze de grootste van Nederland. XTG is gevestigd in Gouda maar heeft ook satellietlocaties in Eindhoven, Veenendaal en Assen. De trainers hebben uitgebreide praktijkervaring in de ICT-sector. Daarom sluiten de trainingen goed aan op de praktijk. Bovendien worden de trainingen voortdurend bijgewerkt aan de laatste ontwikkelingen in de markt.





Xpert Training Group (XTG)