Gemeente Maastricht

Van Vinkenslag naar........?

Nieuwe naam voor bedrijventerrein voor de autohandel

In 2002 is gestart met de ombouw van Vinkenslag naar een totaal gerenoveerd, gesaneerd en gemoderniseerd bedrijventerrein voor de autohandel. Op dit moment is ongeveer de helft van het oppervlak gereed en is voor een groot aantal bewoners elders in Maastricht een nieuwe woonlocatie gerealiseerd. Om dit belangrijke moment in het hele project te markeren zal op vrijdag 16 november om 15.50 uur burgemeester Gerd Leers van Maastricht de nieuwe naam van het bedrijventerrein onthullen. De betrokken wethouder Jacques Costongs is hierbij ook aanwezig.

Op deze dag zal ook de nieuwe kapel op het bedrijventerrein worden ingewijd door de Deken van Maastricht, monseigneur Hanneman, in aanwezigheid van de bewoners. De Mariakapel markeert de start van een nieuwe toekomst voor de bewoners en bedrijven van de Vinkenslag en is ook het symbool voor de gemeenschappelijke inspanningen om te komen tot een nieuw, aantrekkelijk bedrijventerrein voor de autohandel.

Het programma voor die middag vindt plaats op de locatie Vinkenslag, Rudolf Dieselstraat, 6229 SC Maastricht (bedrijvencentrum op de Vinkenslag, ingang Köbbesweg)

Programma:


* 15.45 uur welkomstwoord;

* 15.50 uur: bekendmaking nieuwe naam door burgemeester Leers;
* 16.00 uur: ceremoniële inwijding kapel door Mgr. Hanneman, deken van Maastricht;
* 16.30 uur: koffie, thee, Limburgse broodmaaltijd;
* 18.00 uur: afsluiting.