LLiNK

Rotterdam, 15 oktober 2007


- PERSBERICHT -

Juist Nu: praktische tips voor een betere wereld.

Een vliegreis compenseren, op de fiets naar het werk, een spaarlamp indraaien. Het is tijd voor een nieuw geluid. Praktisch idealisten willen meer! Daarom lanceert LLiNK op 16 november de Juist Nu database: de complete online gids voor iedereen die zelf wil bijdragen aan een betere wereld. Aan de hand van originele praktische tips laat Juist Nu zien hoe eenvoudige aanpassingen in het dagelijks leven de ideale wereld dichterbij brengen.

Juist Nu biedt inzicht in producten, diensten, initiatieven en ontwikkelingen op het gebied van praktisch idealisme. De database bevat concrete tips op het gebied van voeding, energie en lifestyle, maar gaat ook over politiek, werk en geld. De radio- en televisieprogramma's van LLiNK, zoals LLinke Soep, 3 op Reis en Aanpakken & Wegwezen, spelen een actieve rol binnen de content van de database, wat zorgt een breed interactief crossmediaal draagvlak.

Juist Nu is erop gericht om de meest complete online gids te worden op het gebied van duurzaamheid in de breedste zin van het woord. De Juist Nu database is gebaseerd op het boek 'Praktisch Idealisme', van Natasja van den Berg en Sophie Koers, waarin vraagstukken rondom duurzaamheid zijn vertaald naar praktische, eenvoudig toepasbare tips voor het dagelijks leven.

Met de Juist Nu database wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren, motiveren om een actieve bijdrage te leveren aan een betere wereld. LLiNK. Voor een betere wereld, Juist Nu.


- EINDE PERSBERICHT -


Noot voor de redactie,