VVD


16-11-2007

VVD lanceert posterwedstrijd "Balkenende-4 werkt niet"

De VVD roept iedereen op een poster te ontwerpen, die in januari 2008 op 220 NS-stations in Nederland wordt opgehangen.

Doel van de postercampagne is alle Nederlanders duidelijk te maken dat het kabinet Balkenende-4 niet werkt. Het is voor het eerst dat een politieke partij iedereen vraagt mee te denken over een campagne.

De kranten van vanmorgen spreken boekdelen: de crisis over het ontslagrecht wordt steeds dieper (Volkskrant) en het fileprobleem wordt weer jaren vooruitgeschoven (Telegraaf). Daar komt nog bij dat de woningmarkt op slot zit, de belastingen alleen maar stijgen, de integratie stilvalt en immigratie weer eenvoudiger wordt.

Mark Rutte: "Balkenende-4 werkt niet. Iedereen ziet het om zich heen. Nederland loopt vast, maar het kabinet schuift alle grote problemen voor zich uit. De VVD komt wel met echte oplossingen. Dat is de boodschap die we via deze posteractie willen overbrengen. Ik ben heel benieuwd welke creatieve ideeën de deelnemers zullen insturen."

Iedereen mag meedoen; van professioneel reclamebureau tot thuishobbyist. De VVD garandeert dat de winnende poster in januari 2008 op 220 NS-stations komt te hangen. Klik hier om de briefing met de voorwaarden waar de poster aan moet voldoen te bekijken.