ID&T


Convertible keert terug in stijl

Convertible 'The Red Carpet': zaterdag 17 november, Passenger Terminal Amsterdam, met Jody San, Laidback Luke, Victor Coral, Tocadisco en Sandy Rivera

Op zaterdag 17 november is het tijd voor Convertible in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA). Convertible staat bekend als het kleinste en meest exclusieve feest van ID&T.

.Vorig jaar werd de glazen locatie aan het IJ nog omgebouwd tot een ware rocktempel dit keer is het thema The Red Carpet. Dat betekent dat de PTA een metamorfose ondergaat die pure show en luxe uitstraalt. Denk rode lopers, flashing cameras, limousines, diamanten, parels, champagne, oesters etc. En uiteraard een dresscode die daar op naadloos op aansluit.

En in die onherkenbare terminal staan dan natuurlijk ook de beste club- en house djs van dit moment. Naast internationale helden als Defected afgevaardigde Sandy Rivera en de Duitse remix koning Tocadisco zijn ook Nederlands talent Jody San, die de avond opent, en oude bekenden Laidback Luke en Victor Coral uitgenodigd.

De kaartverkoop is op zaterdag 15 september gestart bij Ticketbox en TicketOnline. Hou er rekening mee dat Convertible de voorgaande jaren was uitverkocht

Convertible The Red Carpet
Datum: zaterdag 17 november
Locatie: Passenger Terminal Amsterdam, Piet Heinkade 27 Open: 22.00 - 06.00 uur
Dresscode: Black Tie
VIP tafel reserveren: convertible@id-t.com

Convertible.id-t.com

Geplaatst op: 18-09-2007