Vluchtelingenwerk Nederland

13-11-2007

Filmproject 'Verbinding' in Terneuzen

De feestelijke presentatie is op 17 november in 'Toonbeeld' het Centrum voor Muzikale en Kunstzinnige vorming aan de Bellamystraat 26A te Ternezen

VluchtelingenWerk Zeeland en het Belgische Vluchtelingen Ondersteuning Sint Nikolaas (V.L.O.S), zijn samen met vluchtelingen die in België en Nederland wonen een filmproject begonnen. De feestelijke presentatie is op 17 november in 'Toonbeeld' het Centrum voor Muzikale en Kunstzinnige vorming aan de Bellamystraat 26A te Ternezen.

De laaste jaren wordt er veel over vremdelingen en vluchtelingen gesproken. Om die reden zijn mensen met uiteenlopende achtergronden in dit project met elkaar in gesprek gegaan. Dit heeft geresulteerd in een video/filmproductie. Dit project is een pilot. De stichting BMP (Bevordering Maatschapelijke Participatie) zal het verloop van de pilots beschrijven en praktische handreikingen voor organisatoren voor het vervolgtrajecten.
Geïnteresseerden wordt gevraagd een eventuele komst naar de presentatie vooraf dopor te geven via faklom@zeelandnet.nl. Doe mee, vul de vragenlijst in.