Gemeente Apeldoorn

Wethouder en Sint openen winkelcentrum Ugchelen

Zaterdagmiddag 17 november opent wethouder Michael Boddeke samen met Sinterklaas het vernieuwde winkelcentrum in Ugchelen, het winkelgebied aan de Ugchelseweg.

Programma
De opening van het winkelcentrum maakt onderdeel uit van de intocht van Sinterklaas.

De Sinterklaasoptocht door Ugchelen start om 14.00 uur bij Randerode. Om 14.30 uur betreedt de Goedheiligman het podium in het winkelcentrum. De gebiedswethouder voor Ugchelen, Michael Boddeke, zal vervolgens samen met Sinterklaas het winkelcentrum officieel openen.

Om 15.00 uur vertrekt Sinterklaas richting Ugchelens Belang. De gehele middag zijn er diverse activiteiten voor de kinderen.

Herinrichting winkelcentrum

De herinrichting van het winkelgebied op de Ugchelseweg is in goede samenwerking tussen de ondernemers, dorpsraad, aanwonenden en de gemeente Apeldoorn voltooid.

De verkeersveiligheid is verbeterd en het aanzien van de straat heeft een flinke oppepper gekregen. Met afgewogen inrichtingselementen (verlichting en kleurgebruik) is het eigen karakter van Ugchelen, als 'dorp in de stad', versterkt. Een resultaat waar alle partijen trots op zijn. Wethouder Michael Boddeke zal dat tijdens de officiële opening benadrukken.

Eindepersbericht.


---- --