Van Lanschot Bankiers


Van Lanschot hoofdsponsor pAn Amsterdam

Van Lanschot Bankiers heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan pAn Amsterdam. pAn Amsterdam is na TEFAF de grootste kunst- en antiekbeurs van Nederland.

Peter Zwart, lid van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Bankiers en verantwoordelijk voor het sponsorbeleid: "Het hoofdsponsorschap van pAn Amsterdam biedt Van Lanschot Bankiers een uitstekende gelegenheid om zich op een onderscheidende manier te profileren. De beurs heeft een hoog kwaliteitsniveau met een internationaal aanbod van beeldende en toegepaste kunst. De deelnemers komen vooral uit Nederland en België, de thuismarkt van Van Lanschot Bankiers. Daarnaast geeft pAn Amsterdam ons ruime mogelijkheden het evenement in te zetten voor relatiemarketingdoeleinden, zoals de ontvangst van relaties en prospects."

Dit jaar vindt pAn Amsterdam plaats van 18 t/m 25 november in de RAI Parkhal in Amsterdam.

's-Hertogenbosch, 20 juni 2007

Perscontacten Van Lanschot Bankiers:
Etienne te Brake, woordvoerder Corporate Communicatie Telefoon +31 (0)73 548 3026; Mobiel +31 (0)6 12 505 110; E-mail e.tebrake@vanlanschot.com

Perscontacten pAn Amsterdam:
Denise Hermanns / Titia Vellenga / Eveline Bots
Telefoon: +31 (0)411 644 440; E-mail: press@tefaf.com

Van Lanschot NV is de houdstermaatschappij van F. van Lanschot Bankiers NV, de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. De bank richt zich op een drietal doelgroepen: de vermogende particulier, het middelgrote (familie)bedrijf en de institutionele belegger. Van Lanschot Bankiers staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarin integrale advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. Van Lanschot NV is genoteerd aan de Euronext Amsterdam Stock Market.

Bezoek onze website voor meer informatie over Van Lanschot: http://www.vanlanschot.org