Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Wie wordt de schaakvrijwilliger van het jaar 2007?

In het oktobernumemr van Schaakmagazine wordt een oproep gedaan voor de vrijwilliger van het jaar 2007. Nominaties voor deze onderscheiding kunnen nog tot zondag 18 november worden ingediend bij de redactie van Schaakmagazine. In de jaren 2003 - 2006 werden Coen Winters, Pascal Losekoot, Ab Scheel en Karel van Delft benoemd tot vrijwilliger van het jaar. Wie volgt hen dit jaar op?

Hieronder treft u de oproep uit Schaakmagazine aan:

Het bloeiende Nederlandse verenigingsleven is niet denkbaar zonder de inzet van tienduizenden vrijwilligers. Voorzitters, penningmeesters, trainers, jeugdleiders en vele, vele anderen. Zonder hun belangeloze inzet zou de wereld van sport, cultuur en hobby er heel anders uitzien. Het leven zou een stuk armer en saaier zijn.

In de afgelopen vier jaar schreef Schaakmagazine een wedstrijd uit om de titel Schaakvrijwilliger van het Jaar. Ook dit jaar vragen wij u om kandidaten voor de titel Schaakvrijwilliger van het Jaar bij de redactie aan te melden. Is er in uw omgeving iemand die in de afgelopen periode onmisbaar is geweest voor de schaakvereniging, een vrijwilliger die de vereniging tot bloei heeft gebracht? Laat het weten aan de redactie van Schaakmagazine. Let wel: het gaat niet alleen om mensen die veel doen. Ook kandidaten die bijzondere bijdragen leveren komen voor de titel in aanmerking.

Wij willen graag het volgende weten:

- De naam van de vrijwilliger

- Een overzicht van zijn of haar activiteiten in de afgelopen jaren
- Eventueel andere redenen om de vrijwilliger in het zonnetje te zetten

Aanvullend materiaal in de vorm van krantenknipsels, clubbladen, foto's, artikelen op websites enzovoort zijn uiteraard van harte welkom. Het materiaal zal indien gewenst na gebruik worden teruggezonden.

De winnaar van deze wedstrijd zal in het decembernummer van Schaakmagazine uitgebreid in het zonnetje worden gezet. U kunt uw materiaal onder vermelding van Schaakvrijwilliger van het jaar tot zondag 18 november sturen naar:

Redactie Schaakmagazine
Frans Halsplein 5
2021 DL Haarlem
e-mail: schaakmagazine@schaakbond.nl.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
---