RTL Group

Simpy Red neemt afscheid in 'Life & Cooking'

Simply Red doet Nederland aan en duikt meteen na aankomst de studio van 'Life & Cooking' in. De succesvolle groep uit Engeland is bezig met een grootschalige afscheidstournee en het laatste tv-optreden in Nederland vindt zondag 18 november plaats in het RTL 4-zondagmiddagprogramma van Carlo, Irene en kok Robert.

De roodharige Mick Hucknall en zijn band braken halverwege de jaren tachtig door met de cover 'Money's Too Tight (To Mention)'. Talloze hits zoals 'Holding Back The Years', 'The Right Thing', 'It's Only Love', 'A New Flame', 'Something Got Me Started', 'Stars', 'Fairground', 'Sunrise' en 'Stay' volgden, evenals een hele rits succesalbums. In 'Life & Cooking' brengt Simply Red 'The World And You Tonight' ten gehore en ontvangt de groep een gouden plaat voor het album 'Stay'.

Ook ex-BZN-zanger Jan Keizer treedt zondag op en de populaire presentator Jochem van Gelder komt praten over zijn debuut als schrijver, getiteld 'Jochems Sintboek'. In de keuken draait het allemaal om de appel: zowel het voorgerecht als het hoofdgerecht en het nagerecht zijn doorspekt van deze veelzijdige vrucht. Daarnaast is er ook een nieuwe aflevering van 'De Wereld Slaat Door', met daarin o.a. 'CSI: Miami', Piet Paulusma en Chazia Mourali.

Uitzending: RTL 4, zondag 18 november, tussen 16.45 en 19.00 uur.

Website: Life & Cooking

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 - 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.