Time : 10:00:00
Date : 16 November 2007
Sender Name: esmeralda belgium

Belgisch fruitsap ( neqtar) nu eindelijk ook in belgiË verkrijgbaar!

Enkele maanden geleden kregen de jonge Belgische ondernemers Thomas Crommelijnck en Wouter Proesmans heel wat aandacht omdat hun fruitsapmerk "NEQTAR" de "Superior Taste Award" in de wacht sleepte. Een belangrijke onderscheiding omwille van de uitstekende smaak en kwaliteit van hun product. Het toeval wou echter dat hun Belgisch product in België nog nergens te krijgen was.
"Men is nooit Sant in eigen land" wist Proesmans ons te vertellen want het bleek zeer moeilijk te zijn om de Belgische distributie te overtuigen van hun gelijk. Daar komt vanaf vandaag echter verandering in. De twee ondernemers hebben vandaag een akkoord met Interfrost Belgium, de grootste aankoopvereniging van België en Luxemburg voor de HORECA.
Interfrost Belgium dekt met haar netwerk van verdelers België en Luxemburg volledig af en levert rechtstreeks aan een 15.000-tal horecazaken. Per 1 december zal Interfrost Belgium beginnen met de verdeling van zes verschillende smaken in 200ml verpakking voor HORECA. Het gaat om volgende smaken: Neqtar Orange, Neqtar Apple, Neqtar ACE, Neqtar Pineapple, Neqtar Mango en Neqtar Peach.

Verschil moet er zijn...

Neqtar biedt de mogelijkheid aan de horeca uitbater om eens wat anders te serveren dan de klassieke vruchtensappen die de markt op dit moment domineren en die op basis van concentraten worden vervaardigd. Neqtar biedt sap aan dat, naargelang de eigenschappen van de vrucht, 100% puur geperst is of dat vervaardigd wordt uit hoogwaardige puree's. Dit zorgt voor een intensere smaak en dus ook voor meer genot.

Van 18 t.e.m. 22 november zal Neqtar dan ook gelanceerd worden tijdens de jaarlijkse Horeca Expo te Gent. Geïnteresseerden kunnen zich melden op de stand van Interfrost Belgium in Hall 8.

Contact:
Wouter Proesmans: wproesmans@neqtar.be , mobile: +32473382178

Links:
www.neqtar.be
www.interfrost.be
http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=DV1D28BK