Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 2 november 2007

Simply Red treedt op voor Sky Radio-luisteraars
Afscheid aangekondigd; uitzondering voor Sky Radio 101 FM

Sky Radio 101 FM organiseert op zondag 18 november een exclusieve Showcase met Simply Red. Dit optreden biedt een laatste mogelijkheid om de band in een intieme setting te beleven. Vorige week heeft de formatie bekend gemaakt te gaan stoppen; hun huidige album 'Stay' is hun laatste studio-album. Luisteraars van Sky Radio maken vanaf vandaag via www.skyradio.nl kans om er bij te zijn.

Mick Hucknall, voorman van Simply Red, zal met zijn gitarist en toetsenist een aantal nummers akoestisch ten gehore brengen. Na het optreden krijgen de luisteraars kans om hun vragen te stellen aan Hucknall.

Afscheid
Simply Red heeft deze week aangekondigd dat ze als band stoppen. 'Stay' was hun laatste studio album en 'The World and You Tonight', dat aanstaande maandag uitkomt, is de laatste single van de band. In 2009 touren ze voor de laatste maal, maar wie de band nog eenmaal in een intieme setting wil zien, kan dus vanaf vandaag meedoen met de prijsvraag via www.skyradio.nl.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'meer muziek, meer variatie'. Zonder dj's maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, Astra satelliet en Digitenne.